Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: „Când joci cu tineri e normal să pierzi astfel de meciuri pe final”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2019

Athletic Constanța a pierdut pe teren propriu în ultima etapă a turului din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația de la malul Mării Negre a cedat la final cu scorul de 79-73.

Antrenorul echipei din Constanța, Alexandru Olteanu, a vorbit despre partida jucată pe Târnava Mare și a afirmat că diferența a fost făcută de experiența jucătorilor celor două echipe:

„Știam că o să fie un meci echilibrat, ca și celelalte pe care le-am jucat până acum cu echipa din Mediaș. O echipă bună, cu jucători cu experiență. Eu cred că acolo s-a făcut diferența pe final, plus de experiență al jucătorilor din Mediaș.

Noi avem rotație în 10 jucători. Am o filozofie în care copiii noștri trebuie să joace și îi împingem de la spate să joace. Au început să răspundă pozitiv. Asta mă bucură foarte tare. În schimb, când joci cu tinerii e normal să pierzi astfel de meciuri pe final.”

Tehnicianul a vorbit și depsre Andrei Oprean, tânărul remarcat din acest sezon al echipei din Constanța:

„Oprean este un tânăr de perspectivă. De el vorbeam în principal când vorbeam de minute primite. A început să răspundă pozitiv acestei provocări. Pe mine măbucură. A început să aibă și sânge rece la aruncările de trei puncte. Exact ce îmi doresc de la el. Îmi doresc să aibă multe mingi, pe care să le rezolve.”

În final, Alexandru Olteanu a vorbit despre obiectivele pentru partea a doua a sezonului:

„Ne propunem să jucăm mai bine mai ales faza defensivă. Acolo avem ceva probleme în fiecare meci. Eu sper ca până săptămâna viitoare să mai reglăm. Ne așteaptă niște meciuri foarte tari. Principalul nostru obiectiv este să creștem până în partea a 3-a, când vom avea jocuri dificile cu echipele care vin de mai jos și doresc să treacă peste noi.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!