Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu și Andrei Oprean au prefațat disputa cu ABC Laguna București

Alexandru Olteanu și Andrei Oprean au prefațat disputa cu ABC Laguna București

CSM Constanța primește astăzi, 29 octombrie, vizita lui ABC Laguna Sharks București, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida începe la ora 17:00 și poate fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

Înaintea duelului cu formația din Capitală, CSM Constanța are un bilanț de 1-1, căutând să obțină al doilea succes consecutiv. Iată ce a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al „marinarilor”:

„Important este că reușim să creștem de la meci la meci. Am suferit un pic la coeziune. Lucrul acesta se reglează în timp și la Focșani am arătat mai bine decât în duelul de-acasă cu Galați. Eu sper la meciul cu Laguna să arătăm mai bine decât la partida cu Focșani și pe zi ce trece să arătăm din ce în ce mai bine pentru că obiectivul este să avem un lot competitiv cu care să ne clasăm cât mai sus”, conform paginii oficiale de Facebook a grupării din Constanța.

De asemenea, Andrei Oprean a vorbit și el despre disputa cu ABC Laguna București.

Vrem să intrăm în pauza competițională de trei săptămâni cu o victorie, bineînțeles. Eu zic că dacă intrăm focusați și cu picioarele pe pământ la meciul acesta, chiar poate să fie o victorie bună pentru noi.

Pentru CSM Constanța, meciul de astăzi va fi al doilea joc pe teren propriu în stagiunea 2022-2023.

*foto: Facebook - CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!