Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: „Trebuie să-i felicit pe băieții mei pentru că și-au dat sufletul”

Alexandru Olteanu: „Trebuie să-i felicit pe băieții mei pentru că și-au dat sufletul”

CSM Constanța a fost aproape vineri, 2 decembrie, de o victorie importantă pe terenul lui SCM Timișoara. Bănățenii au început mai bine, apoi constănțenii au revenit și au controlat jocul însă, după prelungiri, gazdele au avut câștig de cauză: 88-83.

În urma acestei înfrângeri, CSM Constanța ajunge la un bilanț de 3-3 în Liga Națională de Baschet Masculin și ocupă poziția a șasea în conferința B. Iată ce a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al Constanței, la finalul jocului:

„Singurul lucru pozitiv din partida asta cred că a fost energia celor două echipe, care s-au luptat până la final. A fost un meci frumos pentru public, cred că mai puțin frumos pentru mine și domnul antrenor. Au fost foarte multe greșeli defensive și ofensive mai ales. Mai mult decât să-i felicit pe adversarii mei pentru dăruire, trebuie să-i felicit pe băieții mei pentru că ei și-au dat sufletul. Diferența cred că s-a făcut un pic la claritatea lor în joc, pe anumite momente. Mai mult mi-e greu să spun în momentul acesta, pentru că la un moment dat au fost niște libere venite la rând. Nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu fault. Nu aș da-o pe brigada de arbitri, dar la un moment dat au fost câteva decizii care au venit una după alta și din greșelile noastre de apărare. Acolo cred că s-a făcut diferența, au avut vreo opt libere la rând și au intrat peste noi în joc”, a spus Olteanu, conform timisplus.ro.

În următoarea etapă, CSM Constanța va primi vizita lui CS Dinamo București, formație ce a obținut o victorie importantă în această rundă, 88-69, în fața rivalei CSA Steaua București.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!