Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed impresionează la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
14.02.2016

BC Mureș Târgu Mureș a cedat ultima partidă din faza I a Ligii Naționale de baschet masculin. Formația antrenată de Audrius Prakuraitis s-a recunoscut învinsă de U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 80-72.

În ciuda eșecului, mureșenii au oferit un meci bun la Sala Sporturilor Horia Demian. Acest lucru se datorează, în principal, prestației izbutite de către Alhaji Mohammed.

Baschetbalistul american a început ca titular disputa și a contabilizat 36:39 de minute pe parchet. Prin urmare, fostul jucător al lui CSU Ploiești a izbutit 7/9 din interiorul semicercului, 4/7 de la mare distanță, respectiv 5/6 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 31 de puncte.

De asemenea, Mohammed a strâns 5 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, statisticile sale formând un indice al eficienței de 29.

Alături de Kevin Hardy de la CSU Atlassib Sibiu, Alhaji a fost cel mai bun marcator al etapei.

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!