Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Borșa, nou record de recuperări în acest campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.01.2018

Alin Borșa a stabilit noul record de recuperări în această ediție de campionat, la meciul pierdut de BC Mureș în deplasarea de la Timișoara. A fost 92-63 pentru Timba.

Extrema „tigrilor” a încheiat partida în double-double cu 11 puncte și 23 de recuperări (12 ofensive/11 defensive). A fost al doilea său double-double în acest sezon, după cel din întâlnirea cu BC CSU Sibiu, când a avut 10 puncte și 11 recuperări.

Cele 23 de recuperări reușite de Alin Borșa reprezintă un nou record personal, dar și stagional. Precedentul record al acestui campionat era de 17 recuperări, deținut de trei jucători: Mario Lazăr (Timba Timișoara), Jamar Samuels (SCMU Craiova) și Tony Gugino (Phoenix Galați).

Alin Borșa a trecut în topul performanțelor și în ceea ce privește recuperările ofensive cu cele 12 reușite în meciul de la Timișoara. Precedentul record era de 9, reușit de Samuels.

Extrema „tigrilor” are medii de 7.8 puncte și 7 recuperări în 12 partide din campionat, cu 13.1 eficiență medie în 23:44 minute. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!