Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

All Star Game 2012. Surprize la propunerile echipei BC Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.02.2012

Archie şi Popescu ar putea juca pentru Echipa Nordului pe 20 martie la ASG

Gazda All Star Game-ului din 2012, BC Timişoara a trimis lista cu cei 5 jucători pe care îi propune spre votare pentru ediţia din acest a meciului vedetă dintre selecţionatele Nord şi Sud. Conform banatsport.ro, timişorenii nu l-au inclus pe foaie pe Branko Cuic, dar l-au "supus" votului pe accidentatul Robert Sarovic.

Având în vedere că nu este un meci cu miză oficială e posibil ca timişorenii să fi luate aceste decizii din raţiuni tactice sau de menajare a unor jucători. Se poate în schimb şi ca Cuic să fie astfel pedepsit pentru prestaţia slabă din finala Cupei, iar Sarovic să fie ales pentru a mai juca un meci oficial, după o pauză de câteva luni.

Iată şi lista completă a echipei BC Timişoara propusă pentru vot la ASG 2012: Zlatko Jovanovic, Dragoş Andrei, Dominique Archie, Bogdan Popescu, Robert Sarovic.

Votul se deschide luni, 20 februarie pe site-ul federaţiei. Publicul are 30% din ponderea totală, mass-media 30% şi Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul FRB tot 30%.

Fanii trebuie să aleagă pe rând câte un jucător pe fiecare poziţie, pentru ambele echipe, Nord şi Sud! Votul e deschis până pe 11 martie.

Atenţie: se poate vota o singură dată pe zi de pe un ip.

Turneul final va avea loc pe 20 martie la sala C. Jude din Timişoara.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    fara Cuic?
    Branko,era mai bine acasa... pe Somes!

    cu 12 ani în urmă (20.02.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    trebuie sa crezi
    Momentan Cuic trece printr-o perioada foarte grea cauzata probabil de oboseala acumulata,totusi forma sportiva slaba aratata in Cupa nu-l caracterizeaza.Cel mai probabil acesta decizie,daca s-a luat, a fost luata la cald dupa finala Cupei.

    cu 12 ani în urmă (21.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!