Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

All-Star Game LNBM - Detalii despre comercializarea biletelor

All-Star Game LNBM - Detalii despre comercializarea biletelor

All-Star Game-ul LNBM 2022 va avea loc pe 20 aprilie în noua Sală Polivalentă din Oradea, eveniment cu ocazia căruia se inaugurează incinta sportivă. Clubul CSM CSU Oradea a anunțat în cursul zilei de joi, 7 aprilie, startul comercializării biletelor pentru Meciul Stelelor din baschetul masculin românesc.

Potrivit informațiilor transmise prin intermediul site-ului csmoradea.ro, au fost stabilite cinci categorii de prețuri, cel mai ieftin tichet costând 20 de lei, iar cel mai scump 100 de lei. Restul prețurilor sunt de 30, 50 respectiv 75 de lei.

Comercializarea biletelor a început joi, 7 aprilie, prin intermediul ACESTUI link, iar de vineri (08.04) o să fie disponibile și la casieria de la sediul clubului orădean.

Clubul bihorean anunță și că vor exista mai multe momente muzicale și artistice din partea unor invitați surpriză, evenimentul în sine dedicat All-Star Game-ului urmând să înceapă pe 20 aprilie, în jurul orei 17.00.

Abonații clubului CSM Oradea beneficiază de anumite facilități

De asemenea, CSM Oradea a anunțat că acei suporteri care au abonament pentru sezonul 2021-2022 vor beneficia de un voucher în valoare de 50 de lei, putând fi folosit fie discount pentru sectoarele 2-3-9-10-17-18, unde prețul biletelor variază între 75 și 100 de lei, fie drept gratuitate în restul Arenei. Clubul notează că această facilitate este valabilă până pe 16 aprilie.

Noua Sală Polivalentă din Oradea dispune de o capacitate de 5300 de locuri, toți cei care își cumpără un bilet la All-Star Game urmând să primească și un ghid de acces în sală.

Meciul Stelelor din LNBM va avea loc miercuri, 20 aprilie, de la ora 18.00 și va fi transmis pe Digisport și LookSport. Componența celor două selecționate, Nord și Sud, este poate fi văzută AICI.

*foto: bihon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!