Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andre Jones este MVP-ul etapei a treia din LNBM

Andre Jones este MVP-ul etapei a treia din LNBM

Etapa cu numărul trei din Liga Națională de Baschet Masculin a ajuns la final miercuri seara, 11 octombrie, cu ocazia ultimelor patru partide. Runda s-a încheiat mai bine pentru gazde, care au avut cinci victorii în cele opt meciuri din perioada 7-11 octombrie.

Site-ul nostru l-a ales drept MVP al rundei pe Andre Jones, dinamovistul care a ieșit în evidență în disputa cu Laguna București. Americanul a terminat cu 27 de puncte și 4 recuperări în cele 26 de minute petrecute pe parchet, perioadă în care a adunat un index al eficienței de 27 de unități și +26 la +/-.

Jones a ajutat-o pe Dinamo cu un procentaj perfect la aruncările de două puncte, zonă în care a stat cu 6/6, în timp ce din spatele arcului de cerc a bifat 5 încercări precise din 8.

Sosit în această vară în lotul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare, Andre Jones a terminat în premieră cu peste 20 de puncte marcate într-un meci de LNBM. În prezent, americanul are medii de 20.3 puncte, 5.3 recuperări, 2.7 assist-uri, 1.7 intercepții și 3.0 posesii pierdute în campionat, iar la aruncările din acțiune a adunat procentaje de 52% (două puncte), respectiv 58% (trei puncte).

Dinamo a trecut la 3-0 în Conferința A după 86-61 acasă cu Laguna București și va juca la Brașov în cadrul etapei a patra.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!