Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Bădilă a fost cel mai bun jucător autohton la partida dintre Dinamo și Energia Rovinari

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.01.2012

Andrei Bădilă a realizat una dintre cele mai consistente prestații stagionale personale. El a fost cel mai bun jucător român al partidei pe care Dinamo București a pierdut-o în propriul fief cu scorul de 81-88.

Jucătorul cu numărul 5 de la Dinamo a fost titular în angrenajul echipei pregătite de Nicolae Toader. El a petrecut 29 minute pe teren și a totalizat 10 puncte (2/4 la două puncte, 2/2 la trei puncte), 4 recuperări respectiv o intercepție. Bădilă nu a avut nicio posesie pierdută pentru un coeficient de 13 la eficiență.

Astfel, Andrei stabilește recorduri personale stagionale la categoriile puncte marcate și s-a apropiat de recordul personal la eficiență, stabilit în prima etapă din sezonul regulat, cu CS Otopeni.

Bădilă a bifat 18 prezențe în actuala ediție de campionat și are medii de 22.4 minute, 3.8 puncte, 2.3 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.7 intercepții și 1.2 posesii pierdute pentru un coeficient de 3.3 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!