Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Toată lumea vorbește despre Steaua și Cluj drept mari favorite”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.10.2015

andrei_mandache

CSM-U Oradea are parte de un start dificil în noul sezon de Liga Națională de Baschet Masculin, în deplasare, în fieful celor de la Steaua CSM EximBank București. Andrei Mandache, una dintre noutățile din această vară a echipei orădene a prefațat duelul cu gruparea bucureșteană.

„Întâlnim Steaua, o echipă bună, cu jucători de valoare. În sport orice este posibil, iar noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci și vom continua să o facem în zilele ce urmează. Sper să reușim o surpriză. Steaua este un nume mare și o echipă cu investiții masive în jucători cu experiență pentru acest sezon. Este o echipă înscrisă în EuroCup și este normal ca lumea să considere Steaua drept principală favorită a meciului cu noi. Toată lumea vorbește despre Steaua și Cluj drept mari favorite, în funcție de bugetele pe care echipele le-au alocat în acest sezon. Eu consider că noi suntem la fel de buni ca orice altă echipă din România.

Este cel mai greu meci al campionatului din punctul meu de vedere. Nu putem să ignorăm faptul că jucăm în deplasare, ceea ce reprezintă un mic impediment pentru noi. Orice gând mai puțin pozitiv sau orice se întâmplă în jurul acestui meci trebuie tratat de noi ca o sursă de motivare suplimentară, pe lângă detaliile de natură baschetbalistică pe care le vom primi până la ora meciului. Totodată sunt de părere că trebuie să ne respectăm ca jucători pe noi înșine și să respectăm clubul pe care îl reprezentăm, respectiv adversarii pe care îi întâlnim în cele 40 de minute de joc.

Nu pot să spun foarte multe detalii despre adversar. Cert este că are mulți jucători cu experiență și se pare că acest lucru îi caracterizează la prima vedere”, a declarat Mandache conform site-ului oficial al CSM-U Oradea.

Andrei Mandache a jucat în sezonul precedent la U-BT Cluj, iar în trecut a mai jucat în România la echipe precum Gaz Metan Mediaș, Steaua, Otopeni, Brașov sau Oradea.

Confruntarea dintre Steaua CSM EximBank și CSM-U Oradea, programată duminică seara, ora 19:45, la București, va fi transmisă în direct de postul DigiSport 3.

Sursa foto: Facebook CSM Oradea

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Bravo
    Parca suna a declaratie de jucator cu capul pe umeri nu? Motivational...

    cu 8 ani în urmă (03.10.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Motivationala
    declaratie, asteptam rezultatul.HAI ORADEA!

    cu 8 ani în urmă (03.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    sanse
    I-am vazut pe Steaua live anul asta, inca nu sunt sudati si chiar daca pe hartie sunt favorite cred ca sansele sunt impartite 50/50.
    Sper sa ajung maine la meci, cred ca o sa fie frumos...mai putin sala in care se joaca

    cu 8 ani în urmă (03.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!