Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Oprean, în double-figures pentru a doua oară în acest sezon al LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.03.2022

Andrei Oprean, în double-figures pentru a doua oară în acest sezon al LNBM

BC Athletic Constanța a obținut o victorie importantă în economia luptei pentru play-off. Gladiatorii din Tomis s-au impus cu scorul de 86-71, împotriva celor de la CSM Petrolul Ploiești și ajung la 10 victorii și 12 eșecuri în Liga Națională.

Patru jucători a avut formația constănțeană în double figures la capitolul punctelor înscrise. Printre ei se numără și Andrei Oprean. Fundașul marinarilor a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3/7 de la aruncările din acțiune, 3/6 de la distanță și 1/2 de la linia de libere.

El a strâns aceste statistici din postura de titular, adunând 26:38 de minute pe parchet. De asemenea, jucătorul de 23 de ani a avut un indice al eficienței de +18. Șapte dintre cele 10 puncte ale sale au venit în primul sfert, iar cel mai spectaculos coș a venit chiar pe sirenă, la sfârșitul primelor 10 minute de joc.

Este pentru a doua oară în această stagiune a Ligii Naționale când Oprean strânge peste 10 puncte. Jucătorul Constanței are medii de 5 puncte, 2.1 recuperări, 2.1 pase decisive și un procentaj de 39% al aruncărilor de la distanță.

*foto: Facebook/BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!