Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Oprean revine la BC Athletic Constanța

Andrei Oprean revine la BC Athletic Constanța

Andrei Oprean revine la BC Athletic Constanța. 

Astfel, după un sezon și jumătate petrecut la SCM Craiova, conducătorul de joc în vârstă de 22 de ani revine la clubul alături de care a debutat în baschetul profesionist. 

Pe parcursul stagiunii 2020/2021, Oprean a strâns 26 de partide în LNBM cu medii statistice de 1,3 puncte și 0,6 pase decisive pentru 1,2 la eficiență. Cel mai bun meci al său din stagiunea precedentă a avut loc în fața lui CSM Târgu Jiu, când și-a trecut în cont 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive pentru 14 la eficiență. 

În urma acestei mutări lotul lui Athletic Constanța arată în felul următori: Devonte Wallace, Jakob Lowrence, Zan Kosic,Pavel Marinov, Andrei Oprean, Vlad Corpodean, Dani Mâinea, Cristi Mâinea, Victor Dudas, Sergiu Ursu, Gribinic Ștefan, Trandafir Adrian și Mario Lazar.

Dobrogenii vor debuta în noul sezon competițional în prima rundă a Cupei României, în compania celor de la Rapid București, la sfârșitul lunii septembrie.

*foto: facebook/ Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!