Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Ciric a revenit la antrenamentele formației BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.03.2014

Andrija Ciric, baschetbalistul formației BC Mureș Târgu Mureș, a revenit la antrenamente alături de coechipierii săi după ce a fost nevoit să ia o pauză în urma unei accidentări la nivelul genunchiului. Sportivul a fost supus unei intervenţii la genunchi şi a urmat un tratament de recuperare. 

Ultimul meci în care Ciric a jucat pentru BC Mureș s-a consemnat în data de 18 octombrie 2013, într-un duel din cadrul etapei a patra din Liga Națională în compania celor de la BC Timișoara. În primele patru etape din actuala stagiune, baschetbalistul a acumulat medii 11.0 puncte, 2.0 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.5 mingi pierdute și 7.8 la eficiență, totul în 25:02 minute petrecute pe parchet.

Ciric a vorbit pentru site-ul oficial al echipei mureșene despre accidentarea sa, dar și despre situația actuală a „Tigrilor”. 

„Încă mai simt o mică durere, dar sper să-mi treacă cât de curând şi sper să-mi revin la forma maximă pentru play-off. Eu aş vrea să joc încă înainte de terminarea sezonului regulat, dar antrenorul este cel care va hotărâ. Echipa este în revenire de formă, sunt convins că vom avea un play-off bun. De altfel, am o presimţire foarte bună faţă de play-off-ul campionatului”, a punctat sportivul. 

În sezonul 2012-2013, Ciric a obținut titlul de vicecampion național alături de BC Mureș. Jucătorul sârb a bifat 39 de prezențe pentru alb-albaștri în stagiunea precedentă, contabilizând medii de 14.9 puncte, 3.2 recuperări, 1.6 pase decisive, 2.0 posesii pierdute și 12.7 în dreptul eficienței, cifre acumulate în 26:41 minute. 

*Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    Bine ai revenit Cira!!!! Avem mare nevoie de tine

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Este o veste extrem de buna. Sper ca macar pentru play-off sa-si intre in ritm. Ne-a lipsit foarte mult. Hai Cira, Hai BC Mures! :)

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!