Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic: „Este o partidă oarecum decisivă și avem nevoie de sprijinul suporterilor”

Andrija Stipanovic: „Este o partidă oarecum decisivă și avem nevoie de sprijinul suporterilor”

U-BT Cluj-Napoca primește în această seară, 31 ianuarie, vizita celor de la Lietkabelis Panevezys în etapa a 13-a a 7DAYS EuroCup, duelul din BTarena punând față în față echipele aflate pe locurile 8 și 9 în grupa A. Lituanienii au o victorie în plus față de campioana României.

Andrija Stipanovic a prefațat jocul la conferința de presă pe care clujenii au organizat-o luni, pivotul fiind de părere că U-BT trebuie încă să învețe cum se câștigă în EuroCup și se arată încrezător pentru duelul cu Lietkabelis:

„Meciul este unul important și vreau să le transmit fanilor că prezența lor înseamnă mult. Este o partidă oarecum decisivă și avem nevoie de sprijinul suporterilor. Suntem pregătiți, ne-am antrenat bine și cred că am jucat la un nivel ridicat în ultima perioadă. Spre exemplu, Veneția a prins o zi bună săptămâna trecută, așa că am ratat victoria. Noi am demonstrat că putem juca bine, am reușit și la Ljubljana. Cum am mai spus, trebuie încă să învățăm cum se câștigă în EuroCup.”

Experimentatul pivot a fost unul dintre liderii lui U-BT în meciul tur, atunci când a terminat cu 20 de puncte, 7 recuperări și 23 index al eficienței. Stipanovic se află într-un top al jucătorilor cu eficiență foarte bună la aruncările din acțiune, în meciul amintit din Lituania pivotul având la final 10/11 la două puncte.

Duelul din BTarena începe la ora 19.30 în această seară (31.01) și o să fie în exclusivitate pe Prima Sport 2.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!