Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: „Vrem să le oferim suporterilor noştri un spectacol baschetbalistic pe cinste”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
02.12.2014

CSM-U Oradea o întâlneşte marţi pe BC Astana în cadrul competiţiei FIBA EuroChallenge. Bihorenii au un moral crescut în urma celor 4 victorii înfăptuite în ultimele 4 jocuri din campionatul intern.

Înaintea partidei, Ante Krapic a fost de acord să ofere o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii TotalBaschet. Acesta a vorbit despre evoluţia orădenilor din ultimele meciuri, cât şi despre jocul cu BC Astana.

„Nu am avut un început de campionat foarte strălucit, dar am avut încredere în noi de la bun început. Am pierdut două meciuri în ultimele secunde, acest lucru înrăutăţind situatia. După cum am mai spus-o şi până acum, am avut încredere că putem să dăm mai mult pe teren prin aportul antrenamentului la intensitate maximă. Acest lucru ne-a ajutat enorm la realizarea celor 4 victorii consecutive. Sper că nu ne vom opri aici, deoarece sunt conştient că avem în lot jucători cu experienţă.

Vom încerca din răsputeri să câştigăm meciul cu BC Astana la fel cum ne dorim de fiecare dată să ieşim victorioşi împotriva fiecărui adversar pe care îl avem. De altfel, e o plăcere să joci împotriva unei echipe de nivelul celor de la Astana.

Vrem să dăm tot ce ne va sta în putinţă să câştigăm această partidă şi să le oferim fanilor noştri exceptionali un spectacol baschetbalistic pe cinste”, a sublinat sportivul.

Duelul va avea loc marţi (02.12) de la ora 20:00 în Arena Antonio Alexe şi va putea să fie urmărit în direct pe DigiSport 3 şi Digi24 Oradea.

*Foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!