Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Orice alt rezultat în afara victoriei ne-ar pune mari probleme în lupta noastră pentru play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.02.2015

Antonis Constantinides, antrenorul formației CS Energia Târgu Jiu, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa în runda cu numărul 20 din LNBM în compania formației CSM-U Oradea. Oltenii vor să răzbune înfrângerea din tur din Bihor și au mare nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru play-off. 

Meciul împotriva echipei din Oradea este poate cel mai dificil meci pe care îl vom juca pe teren propriu, deoarece această echipă de la începutul returului și până în momentul de față a început să practice un baschet foarte bun, mai ales din punct de vedere ofensiv, fiind o echipă 100% ofensivă. Dacă vrem să câștigăm această partidă trebuie să ne gândim mai mult la cum vom juca în apărare decât la jocul de atac. În meciul din tur, nu i-am putut oprii, au marcat aproape 100 de puncte și este foarte important pentru noi, cum am mai zis, să facem un joc defensiv bun. Dacă facem asta, avem șanse mari să câștigăm. Oricum, cum am mai zis, în retur, pe teren propriu, trebuie sa câștigăm toate meciurile și după Pitești și U Cluj sperăm să vină și rândul celor din Oradea. Moralul jucătorilor este foarte bun, mai ales după calificarea în Last 8, dar acum trebuie să ne concentram 100% pe meciul nostru din Liga Națională și orice alt rezultat în afara victoriei ne-ar pune mari probleme în lupta noastră pentru play-off”, a declarat Constantinides, potrivit site-ului oficial al echipei din Târgu Jiu. 

Confruntarea dintre cele două combatante va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu și este programată duminică, 22 februarie, începând cu ora 20:00, fiind transmisă în direct de postul DigiSport 2. 

*Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!