Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - Fabiana Nițu a fost delegată în EuroCup Women

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.11.2011

Arbitrajul românesc a fost reprezentat în cursul acestei săptămâni pe plan internațional. TotalBaschet v-a ținut la curent cu activitatea lui Alexandru Olaru, Laszlo Bukuresti și Doru Vinași, care au fluierat la meciuri din FIBA EuroChallenge respectiv Euroliga feminină.

Originară din Sibiu, Fabiana Martinescu Nițu a fost delegată să oficieze un meci din runda a 2-a a sezonului regulat în FIBA EuroCup Women. Ea a fost prezentă în Turcia, unde joi (10.11) a condus confruntarea dintre Botas Adana și BC Horizont Minsk. Partida s-a încheiat cu scorul de 70-57, în favoarea echipei gazdă.

Nițu a arbitrat deja la trei partide din actuala ediție a Euroligii feminine, dar de această dată i-a fost încredințat un meci din a doua competiție ca importanță în baschetul feminin continental la nivelul echipelor de club.

Lista meciurilor pe care Fabiana le-a condus în Euroliga feminină este prezentată mai jos:

 Etapa   Meci   Scor 
 1   Bourges Basket vs USK Praga   63-51 
 3   Galatasaray Istanbul vs UMMC Ekaterinburg   84-65 
 4   Fenerbahce Istanbul vs Uniqa Euroleasing Sopron   91-60

La finele acestei săptămâni Fabiana Nițu va fluiera la meciul dintre SCM U Craiova și Dinamo București, programat a se desfășura duminică (13.11).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!