Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitrii primelor două meciuri din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

Arbitrii primelor două meciuri din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca se pregătesc pentru finala ediției 2022/2023 din Liga Națională de Baschet Masculin, fază care se va juca pe sistemul „cel mai bun din 7 meciuri”. Primele partide vor avea loc în fieful bihorenilor pe 14 și 16 mai.

Arbitrii care vor conduce aceste partide din Oradea Arena au devenit cunoscuți după cum notează site-ul FRB. Astfel, în primul joc al finalei va exista o brigadă formată din Alexandru Olaru, Alin Faur și Laurențiu Grigoraș.

Olaru a arbitrat-o pe U-BT în două partide din semifinala cu Rapid, Grigoraș a fost prezent la două jocuri ale lui CSM Oradea în semifinala cu CSU Sibiu, iar Faur a arbitrat un meci din semifinala Oradea - Sibiu și două din U-BT - Rapid. În plus, Olaru a fost implicat în brigada care a condus finala Cupei României din acest an, iar Faur a arbitrat atât meciul tur din Top 10 dintre Oradea și Cluj, cât și returul.

Meciul al doilea, programat pe 16 mai, va avea o brigadă formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Șerban Rașoga. Ciulin și Stoica au fost prezenți la meciul trei din semifinala dintre U-BT Cluj și Rapid București, primul arbitrând-o și pe CSM Oradea într-un meci din semifinala cu CSU Sibiu. Acești doi oficiali s-au regăsit și în brigada care a condus finala Cupei României.

Primele două confruntări dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca în finala LNBM vor avea loc astfel:

Meciul 1 – 14 mai, ora 17.00, în direct pe Digisport 3, Prima Sport 3 și FRB TV

Meciul 2 – 16 mai, ora 18.00, în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2 și FRB TV

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Intrebare pt FRB
    Chiar nu se putea fără ciulin la Oradea ?

    cu 1 an în urmă (13.05.2023)
    • CSM CSU Oradea Sean Barnette:

      Mai bine
      Mai bine ca e in meciul doi. L-am vazut ca atunci cand suntem in deplasare nu are limite, da “maxim” din el. Asa, in Oradea Arena, publicul va pune presiune daca exagereaza, si se mai potoleste.

      cu 1 an în urmă (13.05.2023)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Speram sa fie decenti
      Oricum Grigoraș și ciulin îs anti U. Stoica e incapabil. Lipsește Dna Stan din ecuație. Sper sa nu ajungem sa facem analize la faza din meci și sa ne analizam doar echipele nu și arbitri. Dar din păcate ăștia sunt, cu ăștia ne tragem de mâneci

      cu 1 an în urmă (14.05.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!