Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Archie: "Sper să atacăm de la început. Cea mai bună variantă pentru noi e victoria"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.05.2012


Dominique Archie
, extrema lui BC Timișoara, se așteaptă ca partida trei a seriei dintre echipa sa și U Mobitelco Cluj Napoca să fie una dificilă, clujenii trebuind să câștige cu orice preț dacă doresc să păstreze șanse la Finală. Americanul nu se teme de faptul că va juca în fața unei săli pline, care își va încuraja favoriții, ba chiar vede un avantaj în acets lucru.

Mă aştept să prestăm un joc solid şi să jucăm aşa cum am făcut-o până acum, chiar şi mai bine în defensivă. Presiunea mare e pe ei şi cu siguranţă vor încerca trucuri în joc, dar noi vom fi pregătiţi pentru asta. Sunt sigur că nu sunt gata să fie eliminaţi şi orice echipă care e cu spatele la zid va face tot ce poate să scape. La Cluj e o atmosferă frumoasă, dar atunci când intri pe teren trebuie să ignori tot ce e în jur şi să faci doar ceea ce ai de făcut. Cred că presiunea e pe ei, fanii lor se aşteaptă să ne învingă. Nu ne vom relaxa decât după meci şi aşa vom reuşi şi să avem mai mult timp de odihnă. Eu sper să atacăm de la început. Nu putem să fim pragmatici. Dacă învingem, s-a terminat! Cea mai bună variantă pentru noi e victoria, a declarat Archie.

Partida va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport. Timișoara conduce cu 2-0 la general în seria cu u Mobitelco din semifinalele Diviziei A Masculin.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    ?
    Cum vine asta, Adriane ? "fanilor lor" se aşteaptă să câştige...

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • Rares_12 :

    :)
    "faniilor lor"...

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!