Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012. Adrian Guţoaia se impune în concursul de Slam Dunk

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.03.2012

În pauza All Star Game-ului de la Timişoara s-a desfăşurat concursul de Slam Dunk. Printre participanţi s-au numărat Deven Mitchell, Adrian Guţoaia, Dominique Archie şi Andrei Căpuşan. Conform votului din partea publicului, în finală au ajuns Dominique Archie şi Adrian Guţoaia.

Extrema echipei Energia Rovinari a câştigat competiţia cu un dunk peste Ştefan Lecca, comentatorul postului Digi Sport. Guţoaia a primit din partea organizatorilor un I-Pad ca şi recompensă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    Al 3-lea titlu la Tg-Jiu
    BRaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ADI !

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde
  • javra :

    Bravo
    Bravo Adi, dar erau si altii mai buni. El nu are nicio vina, dar organizarea acestui ocncurs a lasat din nou de dorit. La fel, nu inteleg, de unde atata dezinteres pentru concursul de dunk. Jucatori precum Troupe, Dykes, Forte nu prea aveau de ce sa nu participe. Chiar si asa, a fost penibil ca Mitchell a fost lasat pe dinafara desi a avut 2 executii mult mai dificile decat cele ale lui Adi, si in plus publicul l-a aclamat. Ma rog, e un meci-spectacol, dar daca si la astfel de meciuri fara miza noi facem favoritisme(vezi ca ala e de la gazde, asta e roman, etc) ce pretentii sa mai avem cand ne furam intre noi cu arbitrii la meciurile care chiar conteaza?

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Este !!!!!!!!
    Bravo Adi, multumim Adi!!!

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!