Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța a câștigat fără emoții confruntarea cu CSM Miercurea Ciuc

Athletic Constanța a câștigat fără emoții confruntarea cu CSM Miercurea Ciuc

Athletic Constanța a obținut o victorie facilă pe teren propriu în compania lui CSM Miercurea Ciuc. Echipa de la malul Mării Negre a s-a impus cu scorul de 72-48 în partida jucată astăzi, 16 octombrie.

Echilibrul s-a păstrat doar în prima repriză. Oaspeții au reușit să câștige primul sfert cu scorul de 16-14. Și actul secund a avut o desfășurare asemănătoare până spre finalul acestuia. Athletic Constanța a terminat repriza cu un run de 11-1 și astfel se desprindea pe tabelă, scor la pauză, 38-28. La reluarea jocului, „marinarii” au intrat deciși să închidă definitiv meciul și au mai pus 10 puncte diferență, 56-36. Oaspeții nu și-a revenit și după trei minute din ultimul act diferența a crescut la 25 de lungimi. Ecartul de pe tabelă a crescut și mai mult până la final iar la capătul celor 40 de minute se înregistra scorul de 72-48.

Devante Wallace a fost omul meciului cu 19 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Ștefan Mâinea a reușit 13 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive iar Zan Kosic tot 13 puncte plus 3 recuperări și 2 pase decisive.

Mihajlo Bogdanovic a terminat cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Branislav Vujadinovic a totalizat 11 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

În urma acestui rezultat Constanța are 3-0 în clasament, în timp ce Miercurea Ciuc este fără succes în 4 partide.

foto: Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Se poate spune că Constănțenii
    au început cu dreptul noul sezon si ca sunt o echipa puternica , cu potential , dornica de afirmare

    cu 2 ani în urmă (17.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!