Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța a câștigat în fața lui CSM Târgu Jiu prin dunk-ul lui Kyle Kilgore

Athletic Constanța a câștigat în fața lui CSM Târgu Jiu prin dunk-ul lui Kyle Kilgore

Athletic Constanța a trecut la un puncte pe teren propriu de CSM Târgu Jiu, scor 68-67, pe sferturi 16-24, 19-18, 18-10 și 15-15 într-un meci desfășurat sâmbătă, 14 decembrie, la Sala Sporturilor din Constanța. Partida a contat pentru etapa 10 din Liga Națională de Baschet Masculin – GVB.

Jocul de la Constanța a fost arbitrat de o brigadă formată din Marius Epure, Alexandru Sandu și Alexandru Ivan, comisar din partea FRB, Mihai Caraion.

Oaspeții au avut un făcut un prim sfert excelent iar în ultimele 2 minute ale sfertului au reușit un run de 8-0, care le oferea un avantaj de tot atâtea puncte. Diferența în favoarea gorjenilor a ajuns și la 10 lungimi în sfertul secund dar gazdele au mai tăiat din deficit până la pauză când se intra cu scorul de 35-42. La reluarea jocului Athletic a echilibrat lucrurile pe tabelă și a reușit chiar să treacă în față, pentru prima dată după startul partidei. Gazdele intrau cu un punct avantaj în sfertul decisiv. Cele două echipe au mers umăr la umăr în ultimele 10 minute de joc. Diferența avea să facă diferența în ultimele secunde cu un slam dunk, prin care stabilea scorul final, 68-67 și care avea să fie și faza meciului.

După această victorie, Athletic Constanța rămâne în lupta pentru top 4 în GVB și se află pe poziția 5 cu 4 victorii și 6 înfrângeri. CSM Târgu Jiu se află cu o poziție mai jos, cu un bilanț de 3 victorii și 7 înfrângeri.

Înaintea acestui joc, Athletic Constanța a oferit un moment dedicat fostelor glorii de la Farul Constanța iar pe parchet s-au aflat Nicolae Mănăilă, Rândunel Martinescu, Aristidi Cucoș, Gheorghe Radu, Lucian Cernat, Constantin Moldoveanu, Romeo Tecău, Ilucă Ionel, Ibrahim Ainur, Gheorghe Jarnea, Mihai Gheorghiade, Nicolae Peride, Iulian Popa, Cătălin Minculeasa, Aurel Popovici, Mihai Caraion, Virgil Băiceanu, Vasile Pașca.

foto: Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!