Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța a învins Oradea în doar trei străini

Athletic Constanța a învins Oradea în doar trei străini

Athletic Constanța a primit vizita lui CSM CSU Oradea, într-un meci restant din etapa cu numărul 11 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa antrenată de Alexandru Olteanu a oferit o surpriză și a reușit să se impună cu scorul de 83-75, chiar dacă doar trei jucători străini au putut fi utilizați în această partidă.

Adika McNeilly și  Khaliq Spicer nu au fost eligibili pentru jocul cu CSM CSU Oradea, deoarece ei nu se aflau în lotul constanțenilor la momentul în care meciul a fost amânat. În plus, Max Darling este accidentat și a ratat și el acest meci.

Astfel greu a fost dus de Zan Kosic, Jakob Lowrance și Tyler Gaskins, aceștia fiind principalii marcatori de la Athletic. Fundașul sloven a impresionat cu 23 de puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Jakob Lowrance a înregistrat un double-double, 17 puncte și 14 recuperări, în timp ce Gaskins a totalizat 15 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări.

Vlad Corpodean a avut și el o prestație consistentă, adăugând 13 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Andrei Oprean a completat lista titularilor care au terminat cu peste 10 unități la eficiență, după ce a reușit 8 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Cristian Achim s-a bazat la acest meci pe 5 străini, plus un naturalizat. Ogden a lipsit din același motiv ca Spicer și McNeilly, în timp ce Alex Gavrilovic a fost învoit pentru căsătorie , după ce Oradea a jucat și acum două zile la Galați.

În acest condiții, vicecampioana României a avut doar doi jucători în double-digits. Kris Richard a terminat cu 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive iar Garlon Green a totalizat 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

În urma acestui rezultat, Athletic Constanța ajunge la 8 victorii și 11 înfrângeri în clasament, în timp ce CSM CSU Oradea are un bilanț de 12 victorii și 4 înfrângeri.

foto: Athletic Constanța (facebook)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    Gavrilovici
    daca te oboseai sa vizitezi csmoradea.ro ai fi vazut ca Gavrilovici e invoit pt casatorie.
    despre joc, la asta se ajunge cind subestimezi adversarul

    cu 2 ani în urmă (15.02.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CmfectftdnU :

    @ion777
    Daca te oboseai să citești articolul până la capat vedeai că scrie asta foarte clar: "Ogden a lipsit din același motiv ca Spicer și McNeilly, în timp ce Alex Gavrilovic a fost învoit pentru căsătorie"....

    cu 2 ani în urmă (15.02.2022) Raspunde
  • YMCA fanb :

    oboseala
    pun infrangerea asta pe teama oboselii, m-am uitat pe programul lor au avut 4 meciuri in 9 zile si in restul zilelor au fost pe drum.
    Se intampla

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!