Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța câștigă primul meci în acest sezon de LNBM

Athletic Constanța câștigă primul meci în acest sezon de LNBM

Într-un meci din LNBM disputat în Sala Sporturilor din Focșani, Athletic Constanța a trecut de CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 78 la 48 și a reușit prima victorie din actuala stagiune.

Echipa de la malul mării a început meciul în forță și și-a adjudecat primul sfert cu scorul de 17 la 11. Mai mult de atât, jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu aveau deja un avans de 18 puncte la pauza partidei, scor 38 la 20. 

După pauză, ciucanii au mărit intensitatea în defensivă și grație reușitelor de la distanță semnate de Corpodean și Sheperd au reușit să reintre în joc, 55-41. 

Ultimul act a demarat fără mari realizări ofensive, Athletic Constanța a reușit să înscrie 5 puncte consecutive și a tranșat astfel soarta partidei, 60-41. Într-un final, partida s-a încheiat cu scorul de 78 la 48 în favoarea dobrogenilor care au obținut astfel prima victorie din actuala stagiune. 

Remarcați

Siler Schneider - 24 puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive; Iulian Orbeanu - 17 puncte, 6 recuperări; Daniel Mâinea - 12 puncte, 7 recuperări; Mario Lazăr - 9 puncte, 8 recuperări; 

Vlad Corpodean - 18 puncte, 11 recuperări; Emanual Sheperd - 16 puncte, 7 recuperări; 

*foto: facebook Athletic Constanta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!