Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „U-BT este cea mai puternică echipă din campionat”

Paul Olar

Paul Olar
09.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș se duelează în prima rundă a postsezonului cu U Banca Transilvania. Confruntările inaugurale se vor disputa vineri și sâmbătă la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Audrius Prakuraitis a acordat o declarație paginii oficiale a mureșenilor, vorbind la surpelativ despre adversarii clujeni.

„Am pierdut finala Cupei României, însă trebuie să uităm eșecul. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, acum intrăm în Play-Off. Mă aflu aici de două luni și încă avem nevoie de timp pentru a crește. Nu este ușor să pregătim jocurile, vom întâlni o echipă a Clujului. Ei sunt cea mai puternică echipă din campionat, cu un lot valoros și un antrenor pe măsură. Play-Off-ul este dificil din punct de vedere mental, fizic. Sper să fim pregătiți. Noi mergem acolo la victorie.”

*Foto: Radu Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!