Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Vreau să îmi felicit jucătorii, care au depus efort și au înțeles ce responsabilitate au”

Paul Olar

Paul Olar
10.03.2016

BC Mureș Târgu Mureș a trecut miercuri seara de U-Banca Transilvania cu scorul de 87-80. Mureșenii au controlat o bună parte din meci, însă pe final, Muhamed Pasalic a pus în pericol victoria gazdelor. Chiar și așa, Audrius Prakuraitis se bucură de succesul repurtat, declarând:

„Este o victorie entuziasmantă. Am învins o echipă bună, echilibrată. Ei au jucători buni, dar defensiva și detaliile au fost de partea noastră. Băieții s-au luptat în apărare, iar primele 30 de minute au fost perfecte. Apoi, ne-am pierdut puțin concentrarea și trebuie să înțelegem că trebuie să jucăm constant. Vreau să îmi felicit jucătorii, care au depus efort și au înțeles ce responsabilitate au. De asemenea, țin să felicit publicul și sper să continuăm tot așa.”

În etapa următoare, BC Mureș dă piept cu SCM U Craiova.

*Foto: Valentin Todea

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Aha!
    Vezi ca se poate mon-cher. Cu o vorba buna mai multe obtii. Mai trebuie schimbata atitudinea din timpul meciului si apoi ar fi mult mai bine (pentru toti).

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Felicitari
    Felicitări pentru victorie, din păcate doar un sfert am contat, mai exact ultimele 2 minute am început să înscriem și să ne apropiem de cei de la Mures. Hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Meci pierdut la libere
    Meci mai echilibrat nu cred că s-a jucat sezonul ăsta! Muresul a castigat pentru ca a marcat mai multe libere decat adversarul! Te crucesti daca vezi caseta tehnică!

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Guly
    Nu vorbi dacă nu sti
    Nu a fost corect scorul , doar sfertu 4 am jucat (Clujul)

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @romeuvra
      Omu'... nu am vazut meciul ca eram la sala sa sustin descultii mei! Eu comentam caseta statistica unde exista o egalitate surprinzatoare la aproape toate capitolele!!! Uita-te pe frbaschet!

      cu 8 ani în urmă (12.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!