Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Nu va fi deloc uşor. Fanii vor pune presiune pe noi, dar şi pe ei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.05.2012

BC Timișoara se află la o singură victorie de calificarea în Finala Diviziei A. Echipa din Banat conduce cu 2 - 0 seria cu U Mobitelco Cluj Napoca și merge sâmbătă la Cluj Napoca pentru a disputa meciul 3 al semifinalei.

Pedrag Bandjarevic, antrenorul principal al Timișoarei, este conștient de importanța partidei și știe la ce să se aștepte din partea clujenilor, fie ei jucători sau suporteri. Tehnicianul spune că jucătorii săi nu și-au pierdut concentarea după primele două victorii și crede că secretul unei a treia reușite stă în practicarea unui joc de calitate.

Avem avantaj, dar nu s-a încheiat încă nimic. Ştim unde mergem, cu cine jucăm, ce fel de sală şi de fani ne aşteaptă. Încercăm să găsim o modalitate să îi învingem acolo. Nu va fi deloc uşor. Sper că băieţii au înţeles că munca noastră nu e gata încă. Jucăm împotriva campioanei şi avem nevoie să continuăm să jucăm bine. Nu i-am simţit deloc relaxaţi pe băieţi şi sper că nu se gândesc la asta. Fanii vor pune presiune pe noi, dar şi pe ei. Noi am învăţat să jucăm sub presiune şi acasă şi în deplasare. Trebuie să jucăm cel mai bun baschet al nostru în aceste meciuri dacă vrem să câştigăm, a spus Bandjarevic.

Prestația lui Robert Sarovic, care în meciul doi al seriei a marcat 22 de puncte, nu l-a surprins pe antrenorul Timișoarei, însă așteaptă evoluții bune și din partea celorlați baschetbaliști ai săi.

Poate că nu se aşteptau ca el să joace atât de bine, dar Sarovic este un jucător bun, doar că a fost accidentat 3 luni. Dar eu mă aştept ca şi alţi jucători ai noştri să joace şi mai bine şi să nu depindem de Sarovic. Dar dacă el va evolua la fel de bine va fi excelent pentru noi.

Bandjarevic spune că oboseala se simte și așteaptă un efort din partea tuturor pentru a încheia sezonul cu bine.

Jucătorii sunt obosiţi, la fel şi eu, dar ştim că aceasta este cea mai importantă perioadă a sezonului şi că trebuie să rămânem la cel mai înalt nivel posibil. Nu va fi deloc uşor. Sper ca motivaţia unei finale să fie suficiente. Cu toţii vrem să jucăm finala. Vom încerca în două zile să încheiem seria, dar toate echipele vor acelaşi lucru. Va fi o presiune mare pe ambele echipe, grele şi fizic şi psihic şi doar o echipă poate câştiga.

Partida trei a seriei dintre U Mobitelco și BC Timișoara este sâmbătă, 5 mai, de la ora 20:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!