Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Sper să ne revanşăm faţă de fani în finala campionatului pentru cea pierdută în Cupă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
06.05.2012

foto: fortaviola.ro

BC Timişoara a reuşit sâmbătă seara să treacă de campioana U Mobitelco Cluj, chiar pe terenul acesteia cu 70-65 şi să se califice astfel în finala campionatului, cu scorul general de 3-0.

Antrenorul bănăţenilor, Predrag Badnjarevic a declarat pentru site-ul oficial al clubului că succesul de la Cluj nu a fost deloc facil şi că acum, echipa îşi doreşte titlul pentru a se revanşa în faţa propriilor suporteri pentru finala pierdută în Cupa României.

Ştiam că U va juca sub o mare presiune, dar şi noi am evoluat sub o oarecare presiune. Am aflat chiar înainte de meci că Lawrence nu va juca, iar asta a fost pe de o parte bine pentru noi, însă pe de altă parte ne-am relaxat, lucru care nu mi-a plăcut. Nu a fost deloc uşor să jucăm în această sală, unde fanii s-au dovedit extraordinari. Acum înţeleg cum a devenit Clujul campioană, cu echipă bună, antrenor valoros şi un public minunat.Cred că înaintea campionatului nimeni nu se aştepta ca noi să ajungem în finala diviziei A. Am disputat deja o finală, cea de Cupă, dar fără succes, aşa încât va trebui ca acum să ne revanşăm faţă de suporterii noştri.

BC Timişoara o va întâlni pe CSU Asesoft Ploieşti în finală şi va avea avantajul terenului propriu. Se va juca după sistemul "cel mai bun din 7 meciuri", iar primele două jocuri sunt programate la Timişoara pe 16 şi 17 mai.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!