Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic trage concluziile sezonului: regretă pierderea Cupei!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
30.05.2012

foto: fortaviola.ro

Înainte să plece în vacanţă, antrenorul Leilor din Banat şi preşedintele clubului s-au întâlnit cu presa pentru a trage concluziile sezonului abia încheiat. Predrag Badnjarevic spune că una peste alta a fost un sezon peste aşteptări.

Sunt mulţumit per ansamblu de ceea ce am realizat. Locul doi în cupă şi campionat cu o echipă total nouă e un lucru pozitiv. Chiar dacă am pierdut cele două trofee, este un sezon de succes pentru noi.

Sârbul are însă şi regrete când vine vorba de stagiunea recent încheiată.

Sunt supărat pentru finala Cupei, dar şi pentru cea de campionat, însă în Cupă am avut o şansă foarte mare. Am eliminat echipe puternice pe parcurs şi e păcat că nu am cucerit trofeul.

Tehnicianul va continua şi în sezonul viitor alături de alb-violeţi.

Îmi va fi şi mie mult mai uşor. Jucătorii deja mă ştiu, ştiu ceea ce jucăm ofensiv şi defensiv. Totul depinde acum doar de achiziţiile pe care le vom face. Sper să fie bune şi să devenim mai puternici.

În aceeaşi zi, clubul a anunţat că renunţă la croaţii Ivan Siriscevic şi Sime Spralja.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!