Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Badnjarevic: "Trebuia să câştigăm la 15 puncte diferenţă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.04.2012

Antrenorul formaţiei BC Timişoara a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre victoria dramatică a echipei sale în meciul "4" al seriei cu CSM Bucureşti. Predrag Badnjarevic spune că diferenţa de la final, de doar un punct, nu este adevărată şi că trebuia să fie mai mare.

Am făcut un joc solid, organizat şi foarte disciplinat mai ales în apărare. Am controlat meciul în cea mai mare parte a sa şi în mod normal trebuia să câştigăm la 15 puncte diferenţă, lucrur care din anumite motive nu s-a întâmplat.

Apoi, tehnicianul sârb a devenit enigmatic.

Noi cerem respect pentru tot ceea ce am făcut în acest campionat şi am făcut multe lucruri bune, iar în seara aceasta nu ni s-a arătat respect.

Jocul decisiv se va disputa duminică, de la ora 18:00, la Timişoara.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Eeeeee.....
    Sa nu-mi spui ca ai jucat cu csm bucuresti ( niciodata nu voi scrie numele acestei echipe cu litere mari, sunt mici cu sustinere la buzunar( pentru arbitrii... )

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Basketball fan :

    Eeeee
    Cinci libere intr-un meci......si mai comentezi?
    Si saracii de la Timisoara......niste sfinti.....

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!