Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „O să ne străduim și o să dăm 100% ca să îi eliminăm pe clujeni"

Paul Olar

Paul Olar
10.04.2015

BC Mureș Târgu-Mureș se deplasează vineri, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Ne aflăm în primul tur al Play-Off-ului Ligii Naționale, confruntările inaugurale urmând a se disputa la Sala Sporturilor „Horia Demian".

Barnabas Szaszgaspar, secundul mureșenilor, speră ca Ivanovic și compania să treacă peste insuccesul din finala Cupei României și să se concentreze pe postsezon.

„Vreau să digerăm eșecul din Cupa României cât mai repede. Dacă contabilizăm totul, putem să spunem că suntem satisfăcuți de parcursul echipei în Cupa României. Am fost prea aproape și totuși este greu. Programul a fost încărcat, nu am avut toți jucătorii la antrenament. Ne confruntăm și cu probleme medicale, cel mai grav este Laci Lazar, care nu s-a antrenat toată săptămâna. Sperăm să îl avem și pe el în rotație," a declarat secundul, potrivit paginii oficiale BC Mureș.

Tânărul tehnician a vorbit la superlativ despre adversarii clujeni, afirmând însă că își dorește un rezultat pozitiv.

„Clujul este o echipă redutabilă, au targetul de a fi campioni, având o rotație foarte lungă. Sper, ca și în anii precedenți, să arătăm că și noi practicăm un baschet de calitate și că Târgu Mureș are un loc în elita baschetului. O să ne străduim și o să dăm 100% ca să îi eliminăm pe clujeni. Vrem să ajungem în finală sau să obținem cel puțin o medalie," a spus Szaszgaspar, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!