Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barro despre altercația din final: „Ca și căpitan, a trebuit imediat să intervin, dar nu s-a întâmplat nimic serios”

Paul Olar

Paul Olar
14.02.2016

BC Mureș Târgu Mureș a încheiat faza I a Ligii Naționale cu un eșec. Trupa lui Audrius Prakuraitis a cedat duelul cu U-BT, scor 80-72, deși inaugurase confruntarea în notă pozitivă. Apoi, U-BT a turat motoarele, aspect recunoscut și de către Ousmane Barro.

„Ei au jucat mai bine în a doua repriză, atacând coșul. Filip Adamovic a înscris 9 puncte la rând, ajungându-se în situația de a avea probleme cu faulturile. U-BT a înscris ulterior aruncări deschise, în tranziție.”

Totodată, după fluierul final, baschetbaliștii celor două formații au fost aproape să se ia la bătaie. În mijlocul evenimentelor a fost și Barro, sportiv ce a descris situația astfel:

„La sfârșit, colegul meu a fost implicat într-o altercație. Ca și căpitan, a trebuit imediat să intervin, dar nu s-a întâmplat nimic serios. A fost presiunea momentului.”

Pivotul senegalez se declară mulțumit de parcursul mureșenilor, care au izbutit 14 succese și 8 înfrângeri.

„A fost o primă parte bună, am avut suișuri și coborâșuri. Suntem mulțumiți și sperăm să continuăm tot așa. Noua parte a sezonului va fi mai dificilă, deoarece toată lumea se va lupta.”

Barro a vorbit la superlativ și despre Aliaksandr Pustahvar, baschetbalist sosit ca înlocuitor al accidentatului Ivan Ivanovic.

„Ne descurcăm bine. Pustahvar trebuie să învețe schemele, dar aceste probleme se vor rezolva. El este un baschetbalist bun și ne va ajuta.”

Nu în ultimul rând, africanul o vede pe CSM CSU Oradea drept cea mai puternică oponentă, mărturisind că stilul imprimat de Cristian Achim l-a impresionat.

„Cred că Oradea este cea mai bună. Au o formație disciplinată, cu mulți baschetbaliști de calitate.”

*Foto: Arman Noemi/noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!