Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschet pentru toate vârstele în cadrul Sibiu Challenge

Iulian Floca

Iulian Floca
06.06.2012

Vineri, 8 iunie 2012, în parcul Sub Arini din Sibiu, se va desfăşura evenimentul Sibiu Challenge, un proiect ce are ca scop promovarea sportului şi a mişcării la orice vârstă.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura probe diverse, fiecare sport având rezervat câte un loc special amenajat.

Baschetul beneficiază de două terenuri, iar doritorii vor putea lua parte la următoarele activităţi:

campionate de streetball

cursuri scurte de baschet

cursuri practice de aruncări libere

concursuri de aruncări libere

demonstraţii de baschet feminin

Acest proiect vrea să dezvolte o atitudine pro-sport in cadrul comunităţii sibiene, şi să mediatizeze importanţa practicării sportului pentru o dezvoltare sănătoasă si armonioasă.

Cei mai reprezentativi sportivi sibieni vor fi invitaţi să sprijine evenimentul, prin coordonarea câtorva activităţi şi prin promovarea ideii că sportul reprezintă sănătate.

Detalii complete legate de orele de desfăşurare a evenimentelor, a locului exact şi a modului de înscriere, se găsesc pe pagina oficială de Facebook a evenimentului --- https://www.facebook.com/SibiuChallenge ---

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!