Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baschet.ro „Game Day Tour”, episodul 1: CSM CSU Oradea – U-BT Cluj

Baschet.ro „Game Day Tour”, episodul 1: CSM CSU Oradea – U-BT Cluj

Redacția baschet.ro a încercat mereu să promoveze baschetul din România, atât cluburile cât și jucătorii români. O componentă importantă despre care am scris mai puțin au fost fanii baschetului românesc.

Comunitatea suporterilor din cele mai importante săli din România merită însă să se bucure cel puțin la fel de mult de atenția noastră, precum și ceilalți actori din baschet.

Așadar, reporterii Total Baschet se află sâmbătă la Sala Toni Alexe din Oradea, la derby-ul dintre echipa locală și U-BT Cluj.

De acolo, colegii noștri vor încerca să surprindă cele mai importante momente din timpul partidei.

Reamintim că meciul CSM CSU Oradea – U-BT Cluj se joacă astăzi, 14 decembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 4.

Pentru experiența „Game Day Tour” by Baschet.ro, dați follow paginii noastre de instagram.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!