Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Athletic Constanța învinge CSM Miercurea Ciuc

BC Athletic Constanța învinge CSM Miercurea Ciuc

BC Athletic Constanța a dispus de CSM VSKC Miercurea Ciuc cu scorul de 68-58, într-un meci contând pentru etapa a doua a LNBM - Grupa Valorică B.

Meciul a fost unul foarte echilibrat și cu foarte puține puncte înscrise. Ambele echipe au suferit la capitolul mingi pierdute și au adunat împreună 37 (21- Miercurea Ciuc, 16- Constanța).

Partida a fost una de angajament, astfel la pauza mare tabela Sălii Sporturilor din Constanța arăta scorul de 26-24. Constănțenii au fost mai lucizi pe faza de atac în sferturile 3 și 4 și au reușit să se distanțeze și la 13 puncte, la începutul sfertului decisiv.

De asemenea jucătorii de rezerva ai lui Alexandru Olteanu au fost mai productivi, reușind să pună pe tabelă 29 de puncte, în timp ce jucătorii de rezervă ai echipei din Miercurea Ciuc nu au contribuit decât cu 11 puncte.

Cel mai bun marcator de la Athletic Constanța a fost Kyle Kilgore cu 12 puncte, secondat de Cristian Mâinea cu 11 puncte. Toți jucătorii constănțeni care au intrat pe teren au reușit să puncteze, însă, în afară de Kilgore și Mâinea, niciunul nu a reușit să intre în "double-digits".

Meshack Lufile a fost cel mai eficient jucător al partidei, acesta a terminat partida cu 15 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace pentru un indice de 31 de unități la capitolul eficiență.

În etapa următoarea Athletic Constanța se va deplasa la Târgu Jiu, în timp ce CSM Miercurea Ciuc va primi vizita celor de la CSM Galați. Etapa următoare este programată pentru data de 26 octombrie.

*foto: Baschet Club Athletic Constanta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!