Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a învins la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.11.2016

Sala Polivalentă Dunărea a găzduit miercuri seara partida Phoenix Galați – BC CSU Sibiu, restanță din etapa a patra a LNBM. Distribuțiile de start au fost: Waters, Pesic, Milovanovic, Bojovic, Guțoaia respectiv Davis, Hardy, Popescu, Mijajlovic, Cooper.

Primul sfert cele două echipe au mers cap la cap și au alternat la conducere pe tabela de marcaj. Sibienii au avut un avantaj de cinci puncte, scor: 12-17 și 16-21 dar gălățenii au scuturat de două ori consecutiv plasa din afara semicercului prin: Pesic și Guțoaia și au terminat în avantaj primele 10 minute, scor: 25-21.

Oaspeții au restabilit egalitatea după un ecart de 4-0 dar echipa pregătită de Florin Nini, pe mâna lui Bojovic și Brandon a revenit în prim plan, scor 32-27 (min.14).

Replica trupei lui Dan Fleșeriu nu a întârziat, Tincu a marcat din afara semicercului, Cooper și-a imitate coechipierul de sub panou și după 20 de minute, tabela a indicat: 39-40.

Soarta partidei s-a decis în cel de-al treilea sfert, BC CSU Sibiu a forțat, Davis, Mijajlovic, Cooper au fost de neoprit și s-a desprins, cea mai mare diferență fiind înregistrată în min.29, scor: 49-66. Tehnicianul Florin Nini nu s-a dat bătut, și-a muștruluit elevii și a găsit câteva soluții.

Phoenix a început cursa de urmărire, s-a apropiat amenințător, scor: 76-83 cu 148 de secunde înainte de final dar nu a știut să gestioneze două acțiuni importante și a pierdut. Rezultat final: Phoenix Galați – BC CSU Sibiu 81-90 (25-21, 14-19, 12-26, 30-24).

Principalii marcatori: Bojovic 20 p, Waters 17 p, Gutoaia 17 p, Milovanovic 10 p (Phoenix) respectiv Cooper 17 p, Mijajlovic 17 p, Davis 17 p, Lalovic 13 p (BC CSU Sibiu).

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu AA14 :

    urmeaza Timisoara
    Urmeaza Timisoara! Un meci de a fi sau a nu fi in 1-6! Cu o victorie asupra lor, destul de greu sa mai pierdem primele sase locuri cu toate ca vom avea in retur niste deplasari foarte grele: Cluj, Oradea, Timisoara, Pitesti, Craiova...dar acasa vom bate tot :)

    Din pacate ziua si ora de disputare a partidei cu Timisoara (vineri la 17:15) este un mare impediment pentru majoritatea dintre noi. Dar cu siguranta ne vom putea invoi 15-30 minute de la job pentru a-i incuraja pe baieti! Chiar merita ;) Hai galbenii!

    cu 7 ani în urmă (17.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!