Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a pus în vânzare bilete virtuale, la inițiativa fanilor

BC CSU Sibiu a pus în vânzare bilete virtuale, la inițiativa fanilor

Duminică, 24 octombrie, BC CSU Sibiu a obținut prima victorie din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. La finalul partidei câștigate cu scorul de 86 la 83 în fața lui CSO Voluntari, elevii lui Dan Fleșeriu au fost aplaudați la scenă deschisă de suporterii prezenți în Sala Transilvania.

Aceștia și-au manifestat admirația și și-au luat la revedere de la jucători fiindcă, cel puțin în următoarea lună, meciurile de pe teritoriul României se vor disputa fără public. Având în vedere problemele pe care clubul sibian le are în acest moment și ultima decizie a Guvernului, fanii lui CSU au căutat o soluție pentru a-și susține favoriții.

Aceștia au propus conducerii lui CSU Sibiu să pună în vânzare bilete virtuale pentru toate jocurile din următoarea perioadă. Varianta a fost acceptată de către Horațiu Floca, directorul clubului, astfel că au început să se vândă bilete pentru meciul cu CS Dinamo București.

Dragi suporteri,

Știm deja că iubirea voastră față de echipă nu are limite, iar din acest motiv, la sugestia voastră, am decis să punem la vânzare bilete virtuale pentru meciurile care se vor desfășura fără spectatori (sperăm să fie doar aceste 30 de zile).

Prețul unui bilet va fi de 5 lei, însă valoarea lui reală este infinită știind că avem toată susținerea voastră.

Biletele se pot achiziționa accesând link-ul de mai jos, este comunicatul apărut pe pagina de Facebook a echipei.

Conform informațiilor noastre, până în acest moment, suporterii sibieni au cumpărat peste 500 de bilete virtuale. Duelul cu Dinamo are loc sâmbătă, 30 octombrie, la ora 18:00.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!