Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, cea mai slabă prestație ofensivă a sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2019

BC CSU Sibiu, cea mai slabă prestație ofensivă a sezonului

BC CSU Sibiu a suferit o înfrângere în meciul 3 al seriei cu Dinamo Știința București din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Dan Fleșeriua cedat în Ștefan Cel Mare cu scorul de 64-56, aceasta fiind cea mai slabă prestație ofensivă din sezonul competițional 2018/2019.

Sibienii au avut mari dificultăți de a marca în fieful lui Dinamo și au încheiat cu procentaje extrem de modeste. Din acțiune, „galben-albaștrii” au terminat cu un procentaj de 32%, după 21 de coșuri din 65 de aruncări. La 2 puncte, BC CSU Sibiu încheiat cu 19 din 43 și un procentaj de 44%. La 3 puncte a fost un real dezastru cu doar 2 coșuri din 22 de încercări și un procentaj de 9%. Nici la linia de libere lucrurile nu au stat mult mai bine, un procentaj de 54% după 12/22.

Justas Tamulis, shooter-ul sibienilor, a fost mare dezamăgire și nu a reușit să marcheze. Lituanianul a terminat cu 0/2 de la 2 puncte și 0/6 de la 3 puncte. Isaiah Philmore a fost și el modest, cu 1/7 de la 2 puncte și 1/3 de la 3 puncte. Lucas Tohătan a terminat cu 1/6 din acțiune iar Mirel Dragoste cu 2/6. Kevin Hardy, unul dintre principalii marcatori cu 14 puncte, nu a stat nici el prea bine la aruncări și a încheiat cu 5/13 din acțiune (38%) și 4/9 de la libere (44%).

BC CSU Sibiu a înregistrat un singur meci în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin în care nu a marcat 70 de puncte. Acest lucru s-a întâmplat în înfrângerea de pe terenul lui CSM CSU Oradea cu scorul de 78-68.

Meciul 4 dintre Dinamo Știința București și BC CSU Sibiu va avea loc sâmbătă, 4 mai, cu începere de la ora 18:00.

foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!