Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu dă startul unei campanii dedicate juniorilor – Mă antrenez cu idolul meu

BC CSU Sibiu dă startul unei campanii dedicate juniorilor – Mă antrenez cu idolul meu

Luni, 2 martie, BC CSU Sibiu a anunțat începerea unei campanii noi, intitulate „Mă antrenez cu idolul meu”, care își propune să îi aducă pe juniori mai aproape de modelele lor pentru a fi motivați să continue în drumul pe care l-au ales.

Așadar, conform bc-csusibiu.ro, elevii pregătiți de Dan Fleșeriu vor fi prezenți în fiecare săptămână la antrenamentele copiilor pentru a oferi sfaturi și idei despre cum pot aceștia să progreseze în baschet. Campania se va desfășura până la finalul lunii mai, astfel că juniorii BC CSU Sibiu vor avea parte de numeroase întâlniri cu seniorii, având ocazia să învețe cât mai mult.

Sâmbătă, 29 februarie, Chris Cooper, Jared Jordan, Barry Stewart, Rolland Torok și Larry Gordon i-au surprins pe 60 de copii de la grupele de inițiere, mergând la un turneu amical organizat în cadrul clubului.

Juniorii au aruncat și au pasat alături de favoriții lor, iar la final au cerut autografe și și-au făcut poze cu vicecampionii României. În plus, cei mai norocoși dintre ei au fost ridicați în aer de către Chris Cooper pentru a vedea ce înseamnă să dai slam-dunk.

Prin toate aceste acțiuni, BC CSU Sibiu încearcă să promoveze baschetul în comunitatea locală și să construiască pentru viitor. În această seară, formația galben-albastră are un meci important pe terenul campioanei CSM CSU Oradea, iar suporterii sunt invitați să urmărească partida pe ecranele CineGold.

*foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!