Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu dă startul unui proiect inovativ, în colaborare cu CineGold

BC CSU Sibiu dă startul unui proiect inovativ, în colaborare cu CineGold

În ultimul an și jumătate, conducerea lui BC CSU Sibiu a organizat numeroase evenimente și a început mai multe proiecte prin care a încercat să promoveze baschetul și să aducă lumea la sală pentru a-i susține pe galben-albaștri.

Unul dintre parteneriatele pe care gruparea sibiană le-a dezvoltat este cu CineGold, primul multiplex deschis în orașul de pe malul Cibinului. Cele două entități vor colabora de-a lungul anului 2020, dorind să le ofere suporterilor mai multe experiențe ce țin, atât de cultură, cât și de sport.

Așadar, în 14 februarie, suporterii lui BC CSU Sibiu sunt chemați să li se alăture jucătorilor la o seară de film, urmată de o sesiune de poze și autografe. Conform site-ului oficial al „Vulturilor”, vor mai urma și alte evenimente de acest gen, iar o parte dintre filme va fi dedicată copiilor care practică baschetul și care vor avea ocazia de a urmări producții cu tematică sportivă.

De asemenea, din luna martie, cinematograful CineGold va transmite, în direct, meciurile lui BC CSU Sibiu de pe Digisport sau FRBTV. Pe baza anumitor acțiuni sau concursuri, suporterii vor primi niște vouchere care le vor asigura prezența la jocurile transmise.

Suntem foarte mândri de fanii care ne sunt alături la fiecare meci din deplasare. În același timp știm că, din cauza zilelor și orelor de joc, a distanțelor și programului pe care fiecare îl are, sunt foarte mulți suporteri care nu pot veni alături de echpă la București, Oradea, Timișoara sau Cluj. Astfel, ne bucurăm că am găsit cu sprijinul CineGold o variantă optimă, inedită și foarte interactivă de a-i aduce laolaltă pe suporterii rămași acasă, pentru a urmări împreună meciurile noastre. De asemenea, faptul că acum avem în Sibiu un multiplex modern și ofertant ne oferă prilejul de a organiza aici, la CineGold, întâlniri la film cu fanii, juniorii sau partenerii. Sunt convins că acest parteneriat se va dezvolta frumos, oferindu-le sibienilor posibilitatea de a petrece un timp liber de calitate!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Pe lângă aceste evenimente, abonații trupei din Sibiu vor beneficia de o reducere de 5% la produsele „food and drinks”, acolo unde vor avea parte de anumite meniuri personalizate: „Pick and PopCorn”, „Vulturachos” sau „Play Strong”. Din fiecare meniu cumpărat, doi lei vor ajunge la clubul sibian, care va folosi banii pentru diverse proiecte.

Tot comunicatul emis de BC CSU Sibiu poate fi citit la următorul LINK.

*foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!