Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu încheie pe locul întâi prima fază a sezonului regulat din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2018

BC CSU Sibiu a câștigat ultimul joc din prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, scor 113-50, pe terenul lui Dinamo București. După acest succes, BC CSU Sibiu și-a asigurat prima poziție la finalul primei faze cu un record de 18 victorii și doar 4 înfrângeri.

BC CSU Sibiu a început meciul cu Dinamo cu cinci jucători autohtoni. Paliciuc, Dragoste și Brosser au jucat fiecare câte 40 de minute, iar Petrescu și Gheorghe i-au mai lăsat locul lui Jordan Williams, singurul jucător venit de pe bancă.  Oaspeții nu au dorit să lase loc de surprize și la pauză intrau cu un avantaj format din două cifre. După revenirea de la cabine, dinamoviștii au fost depășiți și mai categoric de adversari, iar partida s-a încheiat cu scorul de 113-50 în favoarea lui BC CSU Sibiu.

Radu Paliciuc a fost cel mai bun marcator al partidei cu 29 de puncte, alături de care a mai adăugat 8 recuperări și 5 pase decisive. Mirel Dragoste a reușit un triple-double, 19 puncte, 19 pase decisive și 12 recuperări. Daniel Gheorghe a reușit un double-double cu 21 de puncte și 10 recuperări, la fel și Wilhelm Brosser cu 17 puncte și 12 recuperări, plus 4 pase decisive. Jordan Williams a terminat și el în double-double, 18 puncte și 10 recuperări.

Pentru Dinamo, Andrei Ionescu a reușit 12 puncte și 9 recuperări. Bîrloveanu și Rădulescu au contribuit fiecare cu câte 10 puncte.

foto: Cristi Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!