Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu pierde al doilea meci în fața lui BK Ventspils

BC CSU Sibiu pierde al doilea meci în fața lui BK Ventspils

BC CSU Sibiu a suferit al doilea eșec în fața lui BK Ventspils în cantonamentul din Letonia. Cele două formații s-au întâlnit acum în cadrul turneului internațional Wind Basket iar letonii au avut din nou câștig de cauză, scor 74-67 (14-15, 22-22, 26-16, 11-15).

Partida a fost una echilibrată, în care diferența s-a făcut în sfertul trei. Echipa lui Dan Fleșeriu a avut puterea să revină de la -13 până la -4 dar nu a avut forța să întoarcă complet scorul în ultimul minut și jumătate a meciului, astfel că victoria i-a revenit lui BK Ventspils.

În acest joc, BC CSU Sibiu nu a putut conta pe Jared Jordan, cel care a acuzat o accidentare în dimineața meciului. Pe parcursul meciului, Isaiah Philmore a suferit o entorsă iar Rolland Torok și Chris Cooper au părăsit parchetul cu 5 faulturi.

Barry Stewart a fost cel mai bun marcator al sibienilor cu 17 puncte. Chatman a înnregistrat 13 puncte iar restul marcatorilor au fost următorii: Philmore – 8, Falker – 7, Cooper – 7, Tohătan – 5, Gavriloaia – 6, Torok – 2, Stan – 2. Statistica completă o puteți consulta în galeria foto.

Pentru BC CSU Sibiu urmează un nou meci în cadrul turneului Wind Basket. Echipa de pe Cibin va întâlni pe Tsmoki Minsk mâine, 6 septembrie, de la ora 17:00.

foto: BC CSU Sibiu/facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Meci bun, desfasurat in conditii extreme, fara JJ si cu Philmore (entorsa) si Torok (prostie) pierduti in sfertul 2. Cu toate astea am fost in meci tot timpul si am jucat de la egal la egal cu un adversar bun.
    Sa vedem astazi cu Minsk, sper sa reintre cei doi accidentati, caci altfel va fi foarte greu.
    Una peste alta, nivelul jocurilor e ridicat, ceea ce ne prinde foarte bine.

    cu 4 ani în urmă (06.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!