Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu revine acasă pentru meciul cu CSA Steaua București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.11.2018

BC CSU Sibiu și CSA Steaua București joacă în prologul etapei a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A. Partida este programată vineri, 9 noiembrie, în Sala Transilvania din Sibiu de la ora 17:15.

BC CSU Sibiu revine în propria arenă după o partida pierdută în deplasare pe terenul lui CSM CSU Oradea. Echipa condusă de Dan Fleșeriu nu a pus prea multe probleme campioaniei României și a fost învinsă cu scorul de 78-68. În repriza secundă al meciului de la Oradea, sibienii au fost lipsiți de viziune în atac dar și de apărarea, care ar trebui unul dintre punctele forte ale formației de pe Cibin. „Galben-albaștri” au ajuns la un bilanț de 3 victorii și 2 înfrângeri în acest sezon.

În propria arenă, BC CSU Sibiu nu a avut mari probleme în acest de debut de sezon. Sibienii au trecut clar de BCM U Pitești în etapa a 2-a, cu scorul de 95-69 iar în etapa a 4-a a depășit-o tot pe teren propriu pe SCM Timișoara, cu scorul de 90-78.

BC CSU Sibiu nu s-a antrenat în ultima perioadă în arena în ca și disputa jocurile de teren propriu. Sala Transilvania în zilele precedente de echipa de volei din Blaj, care a susținut o partidă în Champions League. Mai mult decât atât, în ultimele 25 de zile, elevii lui Dan Fleșeriu s-au putut antrena în Sala Transilvania în doar 6 dintre acestea.

CSA Steaua București se deplasează la Sibiu la doar două zile după ce a disputat meciul din FIBA Europe Cup cu Bakken Bears și pierdut categoric cu scorul de 98-63. „Militarii” au fost și ei în exil la meciul din competiția europeană, pe care au fost nevoiți să îl dispute la Ploiești.

Echipa antrenată de Sasa Ocokoljic a avut un start fulminant de sezon și în primele două etape învingea campioana, CSM CSU Oradea și campioana de acum două sezoane, U BT Cluj-Napoca. Startul meciurilor din FIBA Europe Cup, acolo unde Steaua nu a câștigat în patru meciuri, au avut efect negativ și în LNBM, acolo unde au venit înfrângeri cu BCM U Pitești și SCM Timișoara. Echipa din București se confruntă și cu probleme de lot și în niciun meci din acest sezon nu a aliniat 6 jucători străini. În partida cu Bakken Bears, Sasa Ocokoljic s-a putut baza doar pe Skylar Spencer și Aleksandar Vlahovic, în timp ce Ante Delas, Nikola Malesevic și Zarko Djuric.

Față de sezonul trecut CSA Steaua și-a schimbat masiv lotul de jucători și de la ultima întâlnire cu BC CSU Sibiu, pe care a câștigat-o pe teren propriu cu 77-73, în lotul militar se mai regăsesc doar Vlad Negoițescu și Victor Petrache. Randal Falker, MVP-ul acelui joc, a schimbat taberele și acum evoluează pentru echipa de pe Cibin.

Așadar, BC CSU Sibiu pleacă cu prima șansă în partida cu CSA Steaua, luând în calcul aici problemele de lot ale bucureștenilor dar și a programului mult mai încărcat din ultima perioadă.

Partida de la Sibiu va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Bogdan Podar, Șerban Rașoga și Costin Bogdănescu, comisar al partidei, Marius Marinescu.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și CSA Steaua București va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!