Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu va participa în Liga de Vară

BC CSU Sibiu va participa în Liga de Vară

CSU Sibiu a anunțat că va participa în noua competiție inițiată de Federația Română de Baschet, Liga de Vară. 

Ocupanta locului 3 în momentul anulării LNBM se va baza în această competiție pe jucătorii români care au făcut parte din lotul echipei în sezonul precedent și, în același timp, va folosi această competiție pentru a testa anumiți jucători tineri care vor avea astfel ocazia să își demonstreze calitățile.

Directorul clubului Horațiu Floca a declarat: 

Cele trei luni de pauză forțată ne-au arătat, încă o dată, cât de mult iubim baschetul, cât de mult simțim lipsa întrecerilor cu miză și cât de dor ne este de întâlnirea cu marea familie-galben albastră: jucători, suporteri, parteneri, dar poate chiar și de adversarii noștri. Abia așteptăm să ne revedem cu toții pe terenul de baschet, să arătăm că ”Nu Cedăm!” și că nicio pandemie nu ne poate ține departe de baschet. Suntem convinși că toate cluburile și toți jucătorii care se respectă vor participa la această competiție și că sportivii români vor demonstra că pot să ofere un baschet de calitate, care să încânte suporterii. Chiar dacă în acest moment nu știm dacă va fi permisă prezența suporterilor în săli, ne vom asigura că partidele vor ajunge prin intermediul transmisiilor LIVE, fie televizate fie online, la toți iubitorii baschetului.

Reamintim faptul că Liga de Vară va demara pe data de 18 august în cazul în care se vor înscrie mai mult de 6 echipe. Competiția este destinată exclusiv jucătorilor cu cetățenie română. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!