Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Lietkabelis a anunțat despărțirea de Stefan Bircevic

BC Lietkabelis a anunțat despărțirea de Stefan Bircevic

În cursul zilei de marți, 6 februarie, cu puțin mai mult de 24 de ore rămase până la duelul cu U-BT Cluj-Napoca, Lietkabelis a anunțat despărțirea de Stefan Bircevic, fostul jucător al alb-negrilor, sosit în Lituania în cursul acestui sezon, după câteva săptămâni petrecute în Germania, la Mitteldeutscher BC.

Bircevic a avut medii de 3.9 puncte și 2.3 recuperări în EuroCup și 6.0 puncte și 3.0 recuperări în campionatul național al Lituaniei. Sârbul în vârstă de 34 de ani va fi înlocuit la Lietkabelis de Djordje Gagic, un conațional al său.

De-a lungul carierei sale, pivotul de 2.11 metri a evoluat pentru Mornar Bar, Hemofarm, Partizan Belgrad, Gaziantep, Brindisi, Tenerife, Tsmoki-Minsk, Istanbul BB, Belediye, Aris Salonic, Igokea, ADA Blois și Borac Cacak.

De asemenea, Gagic a mai jucat în trecut pentru Lietkabelis, având două sezoane petrecute în alb și vișiniu. Sportivul în vârstă de 33 de ani a început stagiunea tot în Lituania, la Wolves Vilnius, unde a avut medii de 6.2 puncte și 2.2 recuperări.

Djordje Gagic este a doua mutare anunțată de trupa lui Nenad Canak în două zile. Luni, 5 februarie, Lietkabelis a oficializat transferul lui Diante Baldwin, fundaș sosit de la Mitteldeutscher BC.

Confruntarea dintre Lietkabelis și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 7 februarie, la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 2.

*foto: euroleaguebasketball.net

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    nu ma pot pot pronunta asupra valorii noilor sositi
    ma gandesc insa, ca nu isi prea pot aduce aportul in meciul de maine, cel putin asa sper. MereU nUmai U

    cu 2 luni în urmă (06.02.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    T
    Despre primul transfer era vorba ca nu va juca cu U.
    Ma gândesc ca probabil nici înlocuitorul lui Birce nu va fi pe teren.

    cu 2 luni în urmă (06.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!