Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș caută revanșa în fața lui CSU Sibiu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

sâmbătă, 29 martie
ora 20:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

17 - 7 Fișa meciului 18 - 6

BC Mureș și CSU Sibiu se vor întâlni în cadrul penultimei etape a sezonului regulat sâmbătă, de la ora 20:00.

Partida se anunță a fi una dintre cele mai interesante ale etapei a 25-a, având în vedere că se vor confrunta ocupantele locurilor 3 și 4, iar rezultatul partidei va decide, probabil, ordinea celor două echipe în clasament. În momentul de față, CSU Sibiu are un avans de un singur punct, iar în cazul în care BC Mureș va reuși victoria, cele două formații vor fi la egalitate de puncte. În meciul din turul campionatului, formația sibiană s-a impus pe teren propriu cu scorul 77-75, după un meci foarte disputat. Astfel, mureșenii trebuie să recupereze diferența de două puncte pentru a depăși pe Atlassib.

Ambele echipe au potențialul de a câștiga această confruntare; totuși, BC Mureș are mai multe avantaje în momentul de față. Pe lângă faptul că ei joacă pe teren propriu, mureșenii au arătat o creștere de formă în ultima perioadă, impunându-se în ultimele 5 partide consecutive jucate, inclusiv în fața unor adversari puternici ca CSM Oradea, U Mobitelco și Energia Rovinari. Sibiu, în schimb, vine după o înfrângere dureroasă cu campioana, în urma căreia elevii lui Perisic au suferit nu numai la capitolul moralului, dar și fizic: conducerea clubului a anunțat că Bojovic și Sarovic nu au putut participa la antrenamentele din această săptămână, din cauza durerilor resimțite în urma unor accidentări. Între timp la BC Mureș se preconizează revenirea lui Anrdija Ciric, care s-a accidentat la începutul sezonului: sârbul a revenit la antrenamente de ceva vreme. Totuși, este puțin probabil ca Ciric să re-debuteze chiar cu ocazia meciului cu Sibiu, mai ales pentru că acest lucru ar atrage după sine și renunțarea la un alt străin, în formă, pentru această partidă. Este de asemenea verosimil că CSU îi va folosi pe cei doi sârbi accidentați. Chiar dacă nu se află în formă maximă, ei sunt esențiali pentru jocul echipei, iar sibienii vor lupta pentru a-și păstra avantajul în fața mureșenilor.

Întâlnirea, arbitrată de Alexandru Olaru, Alin Faur și Bogdan Podar, este programată pentru a fi transmisă în direct pe DigiSport, de la ora 20:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Probleme
    Suntem victime sigure, ce sa mai... Sibiu - Cluj e duelul din playoff

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!