Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș este la un pas de semifinale după a doua victorie în prelungiri din Bănie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.04.2016

BC Mureș are 2-0 la general în fața lui SCM U Craiova, după ce s-a impus pentru a doua oară în Bănie după prelungiri cu scorul de99-96.

Vladmir Vuksanovic a început partida cu Pilcevic, Popa, Hargrove, Burlacu și Pantic, în timp ce George Trif a răspuns cu Martinic, Mohammed, Jurevicius, Pustahvar și Lazar.

Prima repriză a început cu un recital ofensiv din partea ambelor echipe și în mai puțin de 3 minute de joc fiecare dintre cele două combatante scorul era egal, 10-10. Elanul ofensiv al celor două echipe s-a mai potolit spre jumătatea sfertului, pentru a exploda din nou pe final. Johnson și Panti pentru gazde, respectiv Mohammed de la liber pentru oaspeți au făcut ca scorul să fie din nou egal, 25-25. Sfertul secund a avut un nou start furibund din partea ambelor echipe, care erau la egalitate în minutul 14 al partidei, 36-36. Craiova și-a pierdut cadența ofensivă și nu au mai găsit drumul spre coș mai bine de 4 minute, prilej pentru Mohammed și Martinic să-și desprindă echipa la 43-36. Hargrove a spart gheața pentru olteni, după care Pilceivic și Popa au făcut ca oltenii să intre cu doar 3 puncte deficit la pauză, 51-48.

Apetitul ofensiv al celor două echipe s-a menținut la cote ridicate și după 3 minute din repriza secundă, scorul  era 61-57 pentru echipa vizitatoare. Horgrove minimiza diferența cu o triplă. Mureșul a traversat o perioadă mai bună și s-a desprins din nou la 7 puncte, 68-61, după un lay-up al lui Jurevicius. Bogdan Popescu după time-out a oprit seria ospeților. Craiova a redus din deficit și era doar la -2 înaintea ultimului sfert, 70-68 pentru BC Mureș. Meciul a rămas deschis și în primul minut din ultimul act, atât Mohammed cât și Pilcevic au marcat câte un coș de 3 puncte. La jumătatea sfertului, Mureșul s-a dus 6 puncte, iar Vuksanovic cerea timp de odihnă. Hargrove a deblocat ofensiva gazdelor, după care Burlacu își aducea echipa la o posesie în spatele mureșenilor. Finalul se anunța din nou palpitant după ce Pantic egala la 83, cu un minut rămas din timpul regulamentar. Nicio minge nu a mai intrat în coș și partida intra în prelungiri la scorul 83-83.

Repriza suplimetară a început cu două libere marcate de Micic. Mureșul a ratat și următorul atac, iar Pantic ducea scorul la 87-83. Oaspeții au trecut în avantaj după 5 puncte marcate la rând de Lazar și Gajovic. Martinic cu o triplă după ratarea lui Burlacu arunca partida în aer, 91-87 pentru oaspeți și Vuksanovic cerea timp de odihnă. Burlacu a răspuns instant tot cu un coș de 3 puncte. Lazar a dus scorul la 93-90 după un coș pe coborâre. În ultimul minut, oaspeții intrau cu 4 puncte avantaj, 96-92. Hargrove reduce două puncte din deficit. Tot el nu a putut egala la 96, după ce a marcat o singură liberă din două încercări. Martinic a dus diferența la 3 puncte, după două libere. Tot el l-a trimis rapid pe Hargrove la libere, care a marcat-o pe prima dar după cea de-a două ratată intenționat, craiovenii nu au recuperat. Jurevicius a stabilit scorul final, 99-96 pentru BC Mureș.

Alhaji Mohammed a făcut o partidă excelentă cu 29 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Goran Martinic a adunat 26 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.Laszlo Lazar a marcat 12 puncte, iar Mareks Jurevicius 11, fiecare adăugând și 6 recuperări.

Hargrove a avut 25 de puncte pentru olteni plus 4 recuperări și 3 pase decisive. Mladen Pantic și Radenko Pilcevic au marcat fiecare câte 18 puncte, în timp ce Burlacu a înscris 13 puncte.

42 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld :

    Arbitrii...
    As vrea ca cineva cu adevarat obiectiv, sa isi dea cu parerea despre arbitraj, sincer, azi mi s-a părut că s-a sustinut Muresul. Poate ar fi castigat oricum, dar e frustrant sa vezi cum se fluiera! Nu ma deranjează cand se pierde, ci maniera in care se pierde! Sau se castiga...

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Poate
      In afara de acel antisportiv care nu a fost greselile au fost impartite. Problema e ca gresesc pentru ca habar nu au baschet nu pentru ca vor.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      antisportivul
      Acel antisportiv dupa parerea mea a fost dat pentru ca faultul a fost mai dur la nivelul gatului. Dar na ....

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin:

      echilibrat
      Comparativ cu meciul anterior, putem spune ca Muresul a fost avantajat, in sensul ca au gresit in ambele directii. Parerea mea este ca astazi arbitrii au fost slabi, fara vreo intentie clara de a avantaja una dintre echipe. In schimb dubla-masura cat cuprinde.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse:

      Arbitraj
      Ambele echipe au decis sa joace dur, fizic si in plus au fost si obositi (ambele echipe au veterani la care trebuie sa le limitezi minutele). Arbitrii s-au ambitionat dupa ce au vazut filmuletul cu Ciulin & co. si au decis sa arate un exemplu de corectitudine. Numai ca in cazul in care te decizi sa flueri tot dar absolut tot cu siguranta vei distruge meciul de baschet si vei fi contestat de catre ambele parti. Din 2 in 2 minute jucatorii din ambele echipe se tineau de cap (pe buna dreptate) la deciziile celor 3 arbitrii. In OT nu a fost antisportiv dupa cum 90% din faulturile antisportive fluierate in ROMANIA nu ar trebui sa intre la acesta categorie.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld:

      Mures
      Nu vreau sa creada cineva ca imi doresc sa iau din meritele echipei din Mures, daca in primul meci s-a fluierat aiurea in ambele directii, la meciul de aseara, dupa ce am analizat fazele, pot sa spun ca echipa craioveana a fost dezavantajata. Poate oricum si aseara castiga Mures, nu stiu asta, dar nu e normal in prelungiri sa dai fault tehnic si sa inscrie muresenii 5 puncte datorita arbitrajului. Asta nu e corect! Craiova a pierdut si pentru ca atat putem, cu bune, cu rele, ăstia suntem, dar noi, suporterii o sa fim alaturi de acest sport minunat indiferent de cine joaca la echipa! Jucătorii sunt trecători, noi, cetatenii, rămânem! Cel mai dureros a fost cand am vazut copii plângând, nu conteaza înfrângerea, ci modul în care se produce! Mi-ar plăcea să văd o analiza profesionistă a meciurilor cu privire la arbitraj... Si, daca, dupa primul meci cei de la Total Baschet au pus un videoclip cu ultimele faze, de data asta de ce nu o mai faceti? Nu astept raspuns... Atat se poate...

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Alessandro:

      S-a comentat dupa primul meci
      Ca victoria lor a fost meritata, in conditiile in care au egalat norocos, in conditiile in care cu 7 secunde inainte de final nu am facut fault desi aveam 3p avans, in conditiile in care ratam doua libere cu care puteam castiga meciul in ultimele doua secunde, in conditiile in care am condus un meci intreg, daca muresenii vin si-mi spun ca a fost o victorie meritata, inseamna ca sunt frustrati rau. Nu mai zic ca au acuzat si arbitrajul, deci ei sunt fairplay rau de tot. In schimb, la meciul de ieri, pot spune ca nu am meritat sa ajungem in prelungiri si meritam sa pierdem, caci am jucat rau si fara vointa, insa la meciul de ieri arbitrajul a fost execrabil, s-a furat ca-n codru la meciul de ieri, insa sunt fairplay si zic ca nu meritam victoria, insa sunt dezamagit de felul cum pun problema muresenii...

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    oare?
    Nu cred ca s-a fluierat pro BC Mures. Ca doar noi am ramas fara 3 oameni pe teren. S-a fluierat in general aiurea. Multe atingeri fluierate la noi ca fault, iar impungeri ale lui Burlacu si Popescu, sau facut loc cu cotul ale lui Pantic nesanctionate. Sunt curios si eu de opinii impartiale. ...

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Cu muresul?
    Common man!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    huj huj hajra
    pantic inainte sa primeasca mingea loveste de cel putin 2 ori dar nimeni nu vede ,iar pampers si popeasca din gravitatie. a inceput circul la craiova?

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gabriel1092 :

    Antisportivul
    acela le-a adus muresenilor 5 puncte. Totusi tin sa cred ca sunt prea prosti si nu au vrut sa influenteze jocul in favoarea cuiva . Totusi trebuie sa recunoastem ca ambele meciuri le-am pierdut la libere si pe o aparare haotica.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • ZsoZso :

    Tiggers**
    Meci de baschet adevarat...BRAVO BC MURES....Hujj Hujj Hajrá !

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Felicitari tigrilor
    Sa castigi 2 meciuri consecutive in OT pe terenul adversarilor nu-i usor, trebuie multa tarie de caracter si suflet. Felicitari baieti, suntem mandri de voi.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș FAC :

    Arbitraj
    Ceva trebuie sa se schimbe, arbitrajul e cu 7 clase sub joc, nu cred ca se analizeaza in nici un fel deciziile TOTAL eronate, liga a crescut in valoare si intensitate de la an la an, iar in acelasi timp arbitrajul e din ce in ce mai slab, arbitrii sunt pacaliti de public, de antrenori, de jucatori, pana si mascota poate influenta arbitrajul in ziua de azi. Nu se mai poate.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Sniperii de la BC Mures
    Arbitrii nu au fluierat prea bine, dar lui Vuksanovici e prea devreme postul de antrenor principal. Urlã mult ca un disperat. Echipa muresenilor din nou a rezolvat meciul cu calm. Popescu si Burlacu a gresit cariera de sportiv...Hargrove si AJ au fãcut ca gazdele sã nu piardã urma muresenilor care au tintit cu cap. Pantici de cateva ori prea usor a fost sustinut de arbitrii, altfel si azi a dat tot ce a putut pe teren. Muresul obtine un loc in SF. Meritã fãrã doar si poate. Succes.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Lázár L
      Lázár L putea si cu mai mult curaj (cu tupeu) sã joace...contra veteranilor de la Craiova. In urmãtorul meci ... si mai bine la libere.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Lliannan :

    Fara cuvinte..
    Sa fim seriosi, arbitrajul a fost decisiv astazi, avand in vedere ca am luat 5 puncte fara sa fie cazul, din prostia unor mascarici cu fluierul in gura. Impardonabila lipsa lui Bureau, inca nu imi vine sa cred ca nici macar nu se spune adevarul, motivul care l-a impiedicat sa fie pe teren, de catre conducere. De altfel, Popescu nu inteleg, daca nu vrea sa mai joace la Craiova, de ce nu pleaca frumos acasa? Cred ca si Damian, in ciuda lipsei de experienta, era mai decisiv astazi.. Sper totusi sa intoarcem seria..

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Trif
    Felicitari George Trif! Ca sa vezi unde se ascundea un excelent antrenor: in curtea muresenilor.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    ghinion
    Craiova are ghinion. punct! Nu e mare antrenor Trif, dupa 2 meciuri cu noroc chior nu te faci mare antrenor. Mai repede tind sa cred ca lipsa unui antrenor serios pentru Craiova a fost problema.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      Trif
      Trif nu antreneaza de alaltaieri, este campion national cu juniorii. La seniori tot acelasi baschet se joaca, doar interesele si orgoliile sunt mai mari.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Felicitari Alhaji, felicitari Mures!
    "Si te-ai dus dulce minune, si-a murit iubirea noastră!"

    Craiova are jucători inapti d.p d.v. psihic pentru un meci de playoff!!!
    Sau, varianta B, sugerată de un prieten: "ai idee cat e cota la pariuri pentru un meci egal, la baschet?"....dar nu o cred!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Final
    Felicitari invingatorilor si multa bafta in semifinala,nu putem tine cu Mimamo sau Steaua nici daca ne taiati o mana!
    Pentru noi e dureros,greu de exprimat in cuvinte...Daca Trif a demonstrat ca e antrenor cu astea doua meciuri,cu siguranta eu sunt Tom Thibodeau.Despre banca noastra tehnica nu mai vorbesc,fiindca nu am avut asa ceva tot sezonul.Despre amatorism si alte magarii nu mai zic deocamdata nimic,au spus-o raspicat si-n dese randuri destui craioveni p-aici.Ce sa mai spun,e foarte dureros,visam cu ochii deschisi,avand sanse importante inaintea acestui sfert...Inca o data felicitari si succes BC Mures!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      P.S.
      Cu toate metehnele lui ,Alhaji este cu o clasa peste toti jucatorii ce evolueaza in campionatul nostru.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @Buzestii
      Te rog sa nu generalizezi! Eu, personal, dar si majoritatea oamenilor pe care ii cunosc din jurul baschetului craiovean, ar sustine mai degraba Dinamo (echipa cu care nu avem o rivalitate deosebita doar la fotbal) decat o reprezentanta a Patriarhiei (Cluj, Oradea, Mures, Sibiu)!
      Felicitari, inca odata, Mures, dar nu va pot ura SUCCES!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Scenariu de groaza
    Pt ca fara Travis am fost dominati total la recuperare(batranii nu mai pot).Sa te chinui un an sa ajungi aici si sa te trezesti ca nu poti folosii un jucator important din cauza unei greseli impardonabile de organizare.Sarbii,in afara de Pilcevic,sunt toti praf.Muresul a jucat in 3-4 jucatori si le-a iesit,iar Lazar care a crescut f.mult a dominat ambele panouri(si ofensiv si defensiv).Putem imputa in prelungiri,acel antisportiv pe care nu l-a vazut decat pacaliciul de arbitru,cand de la +4 am ajuns la -1,dar per total prin tot ce s-a intamplat,pare ca am facut tot posibilul sa ajungem la disperare.Totusi nu s-a terminat si la Tg-Mures presiunea va fi pe ei si nu le-o iesi chiar tot,asa cum le-a iesit la Craiova.Asa ca atentie....la ce urmeaza!!!!!De la extaz la agonie, nu este decat un pas!!!!!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Zgomot
    Mult zgomot pt nimic! Prea mult zgomot, ba ca alaltaieri arbitrii au avantajat Craiova, ba ca azi au avantajat Muresul. adevarul e simplu: muresul are o echipa buna, experimentata care de vreo patru merge pe ideea ca adevaratul campionat incepe din play-off! in rest totul e can-can!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blackworld94 :

    Arbitraj
    Nu arbitrajul a decis meciul, dar a ajutat. In fine, nu inteleg de ce pseudo antrenorul nostru tot insista cu Micic, sa-mi explice cineva, va rog frumos. E peste capacitatea mea intelectuala sa inteleg de ce tot insista cu el.. Jucatorii sunt cei care au pierdut meciul prin actiunile lor haotice, nu arbitrajul. Johnson penibil, Hargrove tinut foarte bine de mureseni, iar Burlacul si Popescu sper sa ne paraseasca. Cu banii pe salariile celor doi putem aduce un alt jucator de nivelul lui Hargrove si inca un roman ca Popa, pe care sincer il admir. Daca revine Bureau cred ca avem o sansa in primul meci de la Muresc.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tzotzolino
    Pe langa ceea ce a spus Zorca despre performantele lui Gelu Trif as adauga si faptul ca este antrenorul nationalei la juniori. Pentru noi nu este chiar asa mare surpriza deoarece il cunostem si apreciem demult. Ne bucuram ca munca lui de pana acum isi arata valoarea.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Buzestii &blacklord94
    Eu in locul vostru nu l-as subestima pe Trif doar pentru ca pana acum a fost doar antrenor secund la seniori deoarece, asa cum a spus si Zorca, are destule performante ca antrenor la juniori si Liga 1 ca sa faca fata cu brio in campionatul de seniori. Cat despre presiunea din meciul 3si rezistenta tigrilor la presiune nu m-as imbata cu apa rece deoarece este nevoie de tarie mentala si o deosebita darzenie ca sa castigi de 2 ori in OT pe terenul adversarilor ca sa nu mai pomenesc ca toti suntem constienti ca seria inca nu s-a incheiat iar echipa Craiovei este capabila de surprize daca este subestimata.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @oldboy
      Apreciez ca incerci sa fii elegant,dar seria s-a transat.Cat despre Trif sa-l vedem intai confirmand,nu sa-l facem zmeu dupa 2 victorii la seniori si titluri in campionatele de trei lulele trei surcele de la juniorii nostri.Altminteri cred ca ai uitat ca sunt un fervent sustinator al antrenorilor romani.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    @Buzesti
    Hai sa nu exageram cu Alhaji,caci mai e si un Hargrove,un Barnette etc...Si nu spun asta, ca n-ar fi un jucator de valoare,dar e un jucator cu mofturi,care iti poate castiga un meci singur,dar il poate si pierde fara remuscari,cu aceasi grimasa enervanta pa fata.De data asta l-a castigat aproape singur,dar asta pt ca apararea noastra a fost sublima,dar a lipsit cu desavarsire!!!!!Personal ca stil de joc si mod de a fi pe teren il prefer pe Hargrove.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @vlad
      Este punctul meu de vedere privitor la valoarea intrinseca a lui Alhaji,Barnette e foarte bun,Darius si mai bun,dar Alhaji este net peste ei.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Cronica unui dezastru anuntat
    Iata ca se mai incheie un an dezastruos pentru baschetul craiovean. Dezastruos in raport cu mult trambitatele performante promise la inceput de sezon, dar mai ales in raport cu bugetul (din bani publici) tocati de manager (TOMA MARIUS) impreuna cu un director de club de o imbecilitate (cointerasta desigur) cum rar se mai poate gasi la un club prin Romania.
    La jumatatea sezonului trecut, dandu-si seama de dezastrul facut, domnul TOMA sterge frumusel putina si il lasa pe ageamiul (fost portar de fotbal) Lucian sa scaota castanele din foc, si sa abata atentia asupra sa si a "capacitatilor sale".
    Astfel TOMA (baiat istet dealtfel) se intoarce pe cai mari, salvator la sectia pe care el o impinsese in groapa cu cateva luni inainte. Si ce proiect ne propune el ?
    Antrenor cu MERCEDES "cu piele albastra", dar cu rezultate ioc.
    Micic, Bozovic cu salarii crescute de la 2500 la 4000 euro (pe considerente numai de el stiute).
    Ruleaza apoi un numar de 10 straini prin lot, si 4 antrenori (sa nu uitam de antrenorul roman obligatoriu din acest an).
    Incheie sezonul cu 8 straini in lot (cei drept unul "ascuns"prin Bulgaria din cauza vizei de sedere) si trei antrenori (unicat in baschetul romanesc).
    Dupa cum se poate observa asa haos si dezmat pe banul public mai rar. dar poate ca rezultatul obtinut la final poate justifica totusi un astfel de dezmat.
    dar de unde !!!! Vine MURESUL (toata stima pentru ei), fara antrenor, fara inlocuitor de antrenor (Barabas), fara IVANOVIC si POLYAK si te pune la respect.
    Bineinteles ca de vina sunt urmatorii:
    - arbitrii
    - dusmanii sectiei de baschet invidiosi pe "rezultatele obtinute"
    - jucatorii
    - antrenorii
    - in general toata lumea ce a trecut si a vazut un meci de baschet anul acesta la sala
    Este timpul ca domnul TOMA sa ia o pauza de la bugetul clubului craiovean. Nu ca neaparat cine il va inlocui va aduce neaparat si imediat satisfactiile dorite de suporteri, dar ajunge. Totul are o limita, si in ceea ce il priveste pe TOMA aceasta a fost demult depasita.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Cronica unui dezastru anuntat
    Iata ca se mai incheie un an dezastruos pentru baschetul craiovean. Dezastruos in raport cu mult trambitatele performante promise la inceput de sezon, dar mai ales in raport cu bugetul (din bani publici) tocati de manager (TOMA MARIUS) impreuna cu un director de club de o imbecilitate (cointerasta desigur) cum rar se mai poate gasi la un club prin Romania.
    La jumatatea sezonului trecut, dandu-si seama de dezastrul facut, domnul TOMA sterge frumusel putina si il lasa pe ageamiul (fost portar de fotbal) Lucian sa scaota castanele din foc, si sa abata atentia asupra sa si a "capacitatilor sale".
    Astfel TOMA (baiat istet dealtfel) se intoarce pe cai mari, salvator la sectia pe care el o impinsese in groapa cu cateva luni inainte. Si ce proiect ne propune el ?
    Antrenor cu MERCEDES "cu piele albastra", dar cu rezultate ioc.
    Micic, Bozovic cu salarii crescute de la 2500 la 4000 euro (pe considerente numai de el stiute).
    Ruleaza apoi un numar de 10 straini prin lot, si 4 antrenori (sa nu uitam de antrenorul roman obligatoriu din acest an).
    Incheie sezonul cu 8 straini in lot (cei drept unul "ascuns"prin Bulgaria din cauza vizei de sedere) si trei antrenori (unicat in baschetul romanesc).
    Dupa cum se poate observa asa haos si dezmat pe banul public mai rar. dar poate ca rezultatul obtinut la final poate justifica totusi un astfel de dezmat.
    dar de unde !!!! Vine MURESUL (toata stima pentru ei), fara antrenor, fara inlocuitor de antrenor (Barabas), fara IVANOVIC si POLYAK si te pune la respect.
    Bineinteles ca de vina sunt urmatorii:
    - arbitrii
    - dusmanii sectiei de baschet invidiosi pe "rezultatele obtinute"
    - jucatorii
    - antrenorii
    - in general toata lumea ce a trecut si a vazut un meci de baschet anul acesta la sala
    Este timpul ca domnul TOMA sa ia o pauza de la bugetul clubului craiovean. Nu ca neaparat cine il va inlocui va aduce neaparat si imediat satisfactiile dorite de suporteri, dar ajunge. Totul are o limita, si in ceea ce il priveste pe TOMA aceasta a fost demult depasita.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Tg Jiu
      Muresul ii are pe cei de la Azomures, Oradea are Digi si Gavella, Steaua are Eximbank, Regina Balului are pe cine vrea ea (Mobitelco, BT ... maine-poimaine Apple) ... Craiova are PRIMARIA CRAIOVA! Nu ca asta ar insemna ceva rau dar cred ca avem destule oportunitati in coltul asta de tara care se pot transforma in sponsori oficiali. Popeci sponsorizeaza handbalul dar cred ca poti convinge Ford sa scape printre degete ceva banuti pt echipa care practica sportul inventat de urmasii fondatorului companiei! Biscutii turcesti cred ca se pot vinde mai bine daca apare ETI pe pieptul baschetbalistilor olteni! Coroborat cu sume mici primite de la micii intreprinzatori privati care iubesc acest sport (stiu eu cel putin 4-5 care sunt nelipsiti la sala) putem sa mai strangem ceva banuti la echipa. Vreau de cateva zile sa ii cumpar copilului un tricou cu insemnele clubului de baschet. Am inteles ca trebuie sa merg in nu_stiu_ce_loc unde un impatimit imprimeaza tricouri. Iar in Sala Polivalenta se vand (sau se vindeau) articole cu insemnele CraiOlgutzei - nu tu baschet, nu tu volei, nu tu handbal - de parca fotbal se joaca in Sala Polivalenta!!!!!
      Biletele costa 5 lei dar copii au gratuitate! Oare la Sala Polivalenta din Cluj cat costa biletele? Trebuie marit pretul biletelor si gasita o forma ca surplusul de bani sa mearga la echipa.......
      Concluzionez, Managementul acestei echipe este mai slab decat pe vremurile de inceput ale comunismului! Nu stiu daca sunt de acord cu disparitia din fenomen a lui Toma. Nu am foarte multe informatii dar traiesc cu impresia ca are destule relatii la federatie si intre cluburi si nu stiu cat de benefica ar fi excluderea lui. Cert este ca este nevoie de un MANAGER ADEVARAT! Un om care gandeste strategic pe termen mai lung, un om ce poate intelege NEVOIA de a comunica cu suporterii, NEVOIA de a adopta o transparenta a sistemului ce poate deveni SCM U CRAIOVA! Asta daca se vrea...........
      PS. Energia Tg Jiu a fost preluata de o firma greceasca! Poate, totusi, o sa avem cu cine tine si la anul daca la Craiova nu se vrea performanta...

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Nu s-a terminat
    Atunci cand ai doua echipe se duc in OT in 2 meciuri consecutive inseamna ca valoarea lor este foarte apropiata iar castigatorul s-a concentrat mai bine SAU a avut noroc SAU a fost ajutat de o decizie SAU a avut un jucator decisiv. Eu cred ca cei de la Craiova pot egala deoarece presiunea se muta pe echipa gazda iar la Mures va fi mare disperare daca pentru cateva minute echipa are o cadere. La Mures suporterii se blocheaza si se tin de cap atunci cand oaspetii au un run sau favoritii rateaza iar asta pune o presiune si mai mare.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      @Mickey
      Stati linistiti! Se pare ca cei de la Craiova stiau ca voi o sa castigati seria inainte de a incepe! Asta nu inseamna ca meritele Muresului sunt mai mici! Dar diletantismul conducerii a iesit la suprafata prin neglijenta (sau poate nu....) de a-i prelungi viza de munca a lui Bureau! Nu intelegeti gresit! Nu afirm ca daca juca Bureau castigam sigur ci doar ca aveam o alta evolutie!!!! Nu mai cred in nici o putere de revenire! Seria e jucata!

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse:

      Nu uita
      Seria nu este jucata. Daca Craiova vroia sa piarda o facea in timpul regulamentar si nu se chinuiau sau preia conducerea. Muresul mai are un blestem: se numeste Catalin Burlacu, un `antisportiv` de care nu au reusit niciodata sa treca mai departe. Are ceva omul asta care ii face pe mureseni sa tremure cand il vad in Sala. Daca il injuri, se enerveaza si marcheaza tot daca doar faci galerie propriei echipe el din nou se automotiveaza si baga tot iar daca meciul este strans iti baga una de trei chiar daca te sui pe umerii lui. In plus mai are talentul sa-i mobilezeze si pe ceilalti tragand echipa dupa el.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Lliannan:

      Burlacu
      Sper sa ai dreptate, si sa ajungem in meciul 5, unde, fara implicarea arbitrilor, cel mai bun sa castige. Din pacate, Burlacu nu a avut evolutii prea bune in primele 2 meciuri, iar asta ne-a afectat mult. Experienta si dorinta sa de a castiga sper sa fie suficiente si sa reuseasca sa ne aduca 3 victorii, si de ce nu sa speram apoi si mai departe.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Nu in jocul lui Burlacu e secretul
    Burlacu ca jucãtor nu o sã rezolvã mult in junglã, muresenii pe Hargrove si pe A.J trebuie sã-i "pãzeascã". Spectatorii din Tg M trebuie sã fie prezenti si sã incurajeze tigrii din junglã din primul minut. Nu cum au fãcut suporterii craiovenilor. (In ultimul sfert mai erau 2 minute si au inceput sã aplaude, in rest nimic ...)

    cu 8 ani în urmă (22.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Lliannan:

      Asa e
      Intr-adevar penibila atmosfera din sala, din pacate. In loc sa incurajam mereu si sa punem presiune pe adversar, se auzeau si huiduielile contra propriilor jucatori, ceea ce e urat sincer, si indiferent de cum sunt unii din ei, trebuie incurajati in timpul meciului si trasi la raspundere apoi daca e cazul.

      cu 8 ani în urmă (22.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld:

      Tragere la raspundere
      Nu sunt de acord cu huiduirea jucatorilor, doar cu a arbitrilor, desi nu e tocmai civilizat, dar cum am putea sa ii tragem la raspundere? Cred ca asta e o alta cauza pentru care au fost huiduite anumite personaje de pe parchetul salii. Nici macar nu au publicat un articol sau un comunicat in care sa se adreseze amaratilor de suporteri.

      cu 8 ani în urmă (22.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!