Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș în control la pauza meciului cu Steaua București

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2015

BC Mureș Târgu Mureș conduce la pauza meciului trei al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin cu Steaua București cu scorul de 40-32. Mureșenii au câștigat ambele sferturi, 20-15 și 20-17 și se află la doar 20 de minute distanță de calificarea în finala LNBM.

Gazdele au reușit 6 coșuri de la 3 pct, având un procentaj excelent la acest procedeu (6/15 40%), reușind de asemenea și nouă recuperări ofensive. Principalul marcator pentru gazde este V Peciukas, cu 11 pct, iar Ousmane Barro are 10 pct cu 6 recuperări. De partea cealaltă Titus Nicoară și  Bill Amis au înscris fiecare câte 12 pct, reușind 75% din punctele echipei lor în această repriză (24/32).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!