Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și BC Timișoara au stabilit noul record stagional la reușite din spatele semicercului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.10.2013

BC Mureș și BC Timișoara au stabilit noile repere ale sezonului competițional 2013/14 la capitolul coșuri de trei puncte marcate. Ambele echipe au obținut victorii în etapa a 2-a din Liga Națională.
Bănățenii au învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 98-79. În această partidă, BC Timișoara a avut 14/30 pentru un procentaj de 47% la aruncările de la mare distanță. Marcatorii echipei alb-violete din spatele semicercului:

- cinci reușite din partea lui Anthony Lee Ingram
- câte trei reușite pentru Zlatko Jovanovic și Vaidotas Volkus
- două reușite pentru Cătălin Petrișor
- o reușită pentru Tremayne Johnson

Ardelenii au depășit pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 89-80. În cadrul acestei partide, BC Mureș a înscris 14 coșuri din spatele semicercului. Formația pregătită de către Srecko Sekulovic a avut un procentaj de 42% la acest procedeu și a beneficiat de:

- câte patru reușite din partea lui Silviu Lupusavei și Ivan Ivanovic
- trei reușite din partea lui Vaidotas Peciukas
- două reușite din partea lui Goran Martinic
- o reușită din partea lui Andija Ciric

În prima etapă cele mai multe reușite de la distanță au aparținut lui Steaua CSM București, CSU Sibiu și BC Timișoara. Toate au înscris câte 11 coșuri de trei puncte și au câștigat partidele pe care le-au susținut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!