Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și CSU Sibiu se întâlnesc pentru a cincea oară în acest sezon

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.02.2016

BC Mureș Târgu Mureș va evolua luni, 29 februarie, pe teren propriu împotriva celor de la CSU Atlassib Sibiu. Meciul contează pentru etapa secundă din faza a II-a a sezonului regulat și reprezintă cea de-a cincea confruntare dintre cele două combatante în actuala stagiune.

Echipa lui Audrius Prakuraitis a câștigat toate cele patru partide disputate contra celor de la CSU Sibiu de la începutul sezonului. BC Mureș și-a adjudecat ambele manșe din Cupa României, iar apoi s-a impus în fața formației de pe Cibin atât în turul, cât și în returul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ambele grupări vin după o serie de trei înfrângeri. Mureșenii au pierdut în deplasare cu CS Phoenix Galați, U-BT Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank, în vreme ce sibienii au cedat cu CS Dinamo București și de două ori în fața celor de la CSM CSU Oradea.

De notat că niciuna din cele două combatante nu a mai înregistrat o victorie în LNBM din data de 6 februarie, când CSU Sibiu s-a impus în fața rivalei din Mediaș, 78-65, iar BC Mureș obținea un rezultat pozitiv pe teren propriu împotriva celor de la Craiova, 88-79.

În momentul de față, BC Mureș Tg Mureș se află pe locul patru în clasamentul LNBM, bifând 14 victorii și 8 înfrângeri. CSU Sibiu se clasează două poziții mai jos, având 13 rezultate pozitive și  9 înfrângeri.

Istoricul este favorabil gazdelor, mureșenii reușind să câștige 18 din cele 29 confruntări anterioare cu CSU Atlassib Sibiu.

Partida dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Atlassib Sibiu se joacă de la ora 18, la Sala Sporturilor Tg Mureș, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

 

foto: Adrian Bugariu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    Scott Montrael e noul jucator a lui BC MURES

    cu 8 ani în urmă (29.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Mohamed fara benditza?:)) Voua nu va mai trebuie pivoti in ritmu asta, o sa fiti ca si Timisoara pe vremea cu Dzambic, Uros, Markovic, Pesic si Paltinisanu...cand te prind, fara 11-12 de 3 nu scapi:))

      cu 8 ani în urmă (29.02.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!